deletedmom28 znurTuncel aynen bi de normal doğum katkı payı yoktur yoksa diğer hastane hizmetleri ücretlidir aynı şekilde.Yoksa diğer türlü çok karmaşa olur bu kez özellerde yıgılma olur.Ya odalar ve doğumhane tek kişilk Kalsın da çünkü ben sırf bunun için özele gidiyorum aylardır,gelen sırasıyla doğursun yani napim
Aysenaz AdaninAnnesi doğru bir tabir ama devlet kalabalık olduğu için insalar doğru bilgi edinemiyor doktorlar kalabalıktan yeterli bilgiyi veremiyor ister istemez ilgi istenildiği için özele gidiliyor çünkü özelden kurbanlık koyun gibi bir odaya 3 kişi dalmıyor
AdaninAnnesi Aysenaz evet ben kanamam olduğu halde devlete bir progestan yazdıramadım yazmadılar çok rezillik çektim her kadın her anne doğumunu güzel geçirmek ister ama olmuyor işte .
BuFi2012 Kızlar şunu merak ediyorum. 33. Haftamdayım henüz 2 seferdir acile gidiyorum rahatsızlanıp. Doğum yapacağım hastane emsey hospital pendikte ama ümraniye eğitime daha yakın olduğumuzdan acile oraya gidiyoruz. Birde özel hastanenin de ücret tahlil vs sorunu olur diye de gitmiyoruz aslında emseye. **Acilden doğum harici rahatsızlanmalarda gidince muayene tahlil ücreti alıyomu özel hastaneler onu merak ediyorum ?
maat BuFi2012 Acilde alanlar var. Yeşil alan(ayakta hasta,ateş,grip,kusma gibi),kırmızı alan(kalp krizi,nöbet,yanık,trafik kazası gibi). Gittiğin duruma göre ücret çıkar yada çıkmaz. Yeşil alandan gidersen icret ödersin,kırmızı alanda ödemezsin.
aburcin BuFi2012 merhaba, ben de pendikte oturuyorum bir arkadasim da kurtkoyde oturuyor cocugu var hasta olunca evine en yakin orasi diye surekli emseye gidiyor her gittiginde tahlil vb seyler istiyorlar. orasi biraz ticarethane gibi olmus. o konuda dikkatli olmani tavsiye edèrim. umraniyeden emseye neden geliyorsun? bir suru hastane var aslinda. bence arastir o taraflari cnm. bende kurtkoydeki adatepeye gidiyorum. simdilik memnunum.
Kmelikem Bana iki gün önce gittiğim hastanede yapacağım normal veya sezeryan Doğumda sigortadan faydalanmak istemiyorum diye kağıt yazdırıp imzalattılar. Yine de bizim sigortalı gibi ücret vereceğimizi prosedür olduğunu herkese yaptıklarını söylediler. Bununla alakalı bir durum mu acaba? 🙄
bhdrrabia Kmelikem canım keşke imzalamasayfın olur da bu yasa gerçekleşirse hiç bir bak iddia edemezsin
Ozlem16 zehracinar dün ozel hastaneye gittim muayene ucretlerimiz degisti yukseldi dedi neyse ödeme yaptim arkamda ikitane suriyeli sosyetesi kimligini gosterdi giris yaptirdi bedavadan ozelde
AdaninAnnesi Aysenaz allah yardımcısı olsun devlete gidenlerin birşeylerden koşup mecburen gidiyorum özele
Damlaozddmr Nily aynen yaa bize haksızlık olmasın gebeliğimin ilk gününden beri doktorum aynı ve çok memnunum ben biri gelse aynı gün doğumumuz olsa vallahi haksızlık 😂🤭
Hilalsalik Yani arkadaşlar şuan ve bayadır yoğun bakımlar yda yenidoğanlar ücretsiz özellerde orada ilgi alaka yok mu? Korkunuz ilgi alaka olmayacağı ise bencil olmayalım herkese ücretsiz olacak sonuçta bu. Ayrıca dr neden sezeryana yönelsin ha senden almış ha devletten almış her türlü ücreti alacak o yine.
Filizdogan Aysenaz canım sadece asker polıs ıcın degıl bazı fabrıkalarda özel sağlık sıgortası yapıyo onlarda ındırımlı hatta bızden bıle az Doğum ucretı ödeyen var bızde çoğu şeyden şikayetcıyız ama napalım vatan Herseyeen kıymetlı elden bısey gelmıyo herkesın Esı yanında olsun dıye yanlız yanlız doguruyo asker polıs eslerı keşke bızde 65 degıl 100 versek esımız yanımızda olsa ınan paradan kıymetlı bazı seyler
AdaninAnnesi Filizdogan içinde olmayan anlamaz canım bizim çektiğimizi sorsan 5 milyar maaş alıp keyif çatıyoruz
Melke35 Filizdogan aynen canım millet geceleri kocalarına sarıla sarıla yatsın biz korkarak inanın yaşayan bilir. Tam plan yaparsınız bi telefon görev kaç kere uçak biletimiz bile yandı kaç kere agladım o yüzden kimse kusura bakmasın var ya özelde 15 muayene eder giderim kullanırım herkesin düzenli hayatı devam ederken bizim gecemiz gündüzümüz yok ama bu çok geliyo ınsanlara..
Filizdogan AdaninAnnesi AdaninAnnesi para olarak çok gelıyo ama göreve gıttımı devlet yemek vermıyo bazen yatacak yer vermıyo hepsı cepten 2 ev gecınıyo gıbı günlerde dagda oluyo esım sesını duymuyorum 15 temmuzda helıkopterle tarandı yanı onlarda haklı ama bızm cektıgımızı kımse bılmez normal olarak Ama bu dünyada gördüğümüz tek ayrıcalık 50 tl malesef oda olmasada olur
Geencanne AdaninAnnesi kesinlikle katılıyorum 5000₺ maaş gözlerine duruyor herkesin ama kocamı 3 aydır görmüyorum Yüksekovada görevde ve doğumada gelmesi muallak zaten tek gidicem doğumada sonrasında inşallah gelebilir polis ve aster eşi olmayan bu durumu anlamaz o yüzden münakaşaya da girmicem
Filizdogan Geencanne katılıyorum 1 yıllık evlıyım esımı ılk bı hafta gördüm 3 ay yoktu ve son 4 Aydır görüyorum 🙄
Filizdogan Geencanne ınsallah gelebılır senı çok ıyı anlıyorum aynı telaş bendede var anneme gıdıcem bende vıdeo ızlıyorum Esı yanlarında olanların ınan ağlıyorum acaba ben nolcam yanlızmı olcam garıp mı kalıcam dıye çok zor 🙄
CansuOztomurcuk Filizdogan Denizci eşiyim, 16. Haftaya giriyorum, hamile olduğumu eşim gemiye gittikten sonra öğrendim. Haberini çok uzaktayken aldı. Bu hafta cinsiyetini öğrenmem gerekirdi ama sırf beraber öğrenelim diye bir ay daha bekleyeceğim kızım mı oğlum mu olcak? Çoğu zaman yabancı bayraklı gemide çalıştığında sigortamız bile olmuyor ki indirimi olsun. Yani hepimizin işi zor. Asgari ücretle geçinenin de, maaşı fazla olup eşi yanında olmayın da. Allah hepimize sabır versin, kolaylık versin.