Eamanurakz Merhaba hamişler bebeğim 34 hafta 4 günlük bugün doktora gittiğim de doğum kanalına girdiğini söyledi dogum kanalına girdiyse doğum Yakınmı oluyo
susam_18 Eamanurakz evet yakin oluyo durdurmak için ilaç verdiler mi? Sizde yatın kalkmayın. İnşallah gelmez hemen bebeğiniz🤲🏻
Esenburhan123 Eamanurakz açılma olmadan doğum kanalına yerleşmesi hemen doğum anlamına gelmiyor oranın yumuşaması vs gerek
Esbebeginannesi Eamanurakz ben 37 haftalik hamileyim benim de bebek dogum kanalinda dedi doktor. Ama henuz dogum yapmadim
Eamanurakz Esenburhan123 evet de doğum kanalına girdikten sonrada çok bi zaman kalmıyormuş sanırım öyle duymuştum merak ettim
AESahin Bende burda bekliyeyim çok merak ediyorum kanala girdikten sonra doğum ne kadar sürer bizim de 36 da başı hemen hemen hepsi kanalda dedi doktor 37 olduk bekliyorum
AESahin Eamanurakz büyükler öyle der kanala girince 10 gün anca gider derler ama bakalım nasıl olacak sizin benden daha erken girmiş ben 36 da girince doktor bu hafta istirahat et yoksa gelir demişti sizin bı 2 hafta kadar dikkat etseniz iyi olur
Esenburhan123 Eamanurakz ilk gebelik mi yani pozisyon değişmez kendini normal doğuma hazırlar bebek 1 cm acılmayala bile 15 gün bekleyenler var. Rabbim hayırlı zaman sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Eamanurakz AESahin ya ben biraz hareketliyim ondan sanırım yapım gereği durduğum yerde duramıyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli gelir
hunilianne Benim doktorum 37.haftada doğum kanalına girmiş demişti 37+2de doğdu bebeğim. Sizin haftanız daha erken çok dikkatli olun, yatın dinlenin iş güç yapmayın.
Eamanurakz Esenburhan123 ilk gebeliğim inşallah sağlıklı sıhhatli doğar yaa ama iğne vurıyım geciksin falan demedi kafamı karıştırdı şimdi
Neslihanbew Eamanurakz hayır cnm yakın değil açılman vs yoksa 😀 kızım 30 haftada doğum kanalındaydı 39+5 de sezeryan hala gelmemişti. Şimdi oğlum doğum kanalında şuan 33+3 üm inşallah zamanında doğar. Sadece risk taşıyor ama risk hep var tamamen yat kalkma diye açılması olanlara diyorlar
Neslihanbew Eamanurakz bu arada benim doktorum 35 hafta itibari ile ciğer geliştiriciye gerek duyulmuyor zamanı geçmiş olmuyor zaten demişti 35 den önceki risk durumlarında vuruyoruz demişti seninde 35 sayılır o yüzden vurmamıştır
ayssee Benimde bebeğim doğum kanalında 37+4 üm aşırı canım yanıyor hareket ederken vajinam çok ağrıyor yatakta dönemiyorum ağrıdan sizinde öyle mi