Zzeynep1 Kızlar 24 haftalık olduk, ama kıyafet olarak bi parça bişe almadım daha kış bebeği olucak ekimde doğcak inşallah, sizce kaç zıbın kaç pijama takımı alınmalı 0-3 ay için ? Yada öneri fikir vereceğiniz neler var?
zllcnlky Zzeynep1 tecrübeli anneler yazar illaki. Benim tek bildiğim, yeğenim geçen 2 ekimde doğdu. 3kg. 0-3 ay içinde daha çok 3-6 aylık kıyafetleri giydi. 0-3 ay aldiklarimizin çoğunu giyemeden küçük kaldılar.
Nilaylks Zzeynep1 on taneye yalın zıbınımız var yenidoğan üç ay arası ama yetmiyor kusuyor pisleniyor mutlaka küçülüyor ama ayrı yıkadığımız için birikmiyor yıkanıyor kuruyup ütüleyene kadar kalmıyor kıyafet tavsiyem yine de fazla alın ikinci çocuğa kalır 🌸
mineirem Benimde ocak olucak ilk bebeğim temkuzdu yaz bebegidi çok rahattık bunda ne alınır bende bilemedim
Ela20 Nilaylks zıbın patikli alt takım olarak sizce kaç tane olmalı veya takım olmasa bile zıbın ne kadar alt kaç tane olmalı
KuzeyiinAnnesii Zzeynep1 benimde Ekim 13 inşallah 🙏 ben baya kıyafet aldım ya bebek arabası kaldı bizim birtek. 10 tane alt don 12 tane zıbın 3 tane hastane çıkışı 4 tane 0-3 ay takım gerisini 6 aydan buyuk aldım hep 3 tanede battaniye aldım 10 çorap 10 ağız mendili bornoz takımı küvet takimi mama sandalyesi bunlar alindi ben biraz hızlı davrandım ya🤦🏻♀️☺️
Aynuromerbyr12 KuzeyiinAnnesii maşallah sağlıkla kullansın bebeklerimiz insallah bizim de ekim 21 i gözüküyor doğum daha bir çorabı bile yok bebegimin
sedefyarsii1 Aynuromerbyr12 bizimde 21 ekim görünüyor 😂 bende ufak tefek aldım ama 5-6 parça bişey o da cinsiyetini öğrenince çok heves etmiştim ondan😂
Nilaylks Ela20 bence ondan fazla zıbın alın bizim on tane var ama başlarda ya küçük tuvaleti geçiyor ya da kusuyor illa ki pisleniyor yıkayıp ütüleyene kadar bitiyor mutlaka evde her gün makine çalışıyor benim oğlum bir de yalancı emzik almadı sürekli emmek istiyor o yüzden de fazlasını kusuyor evet çabuk büyüyorlar ama saklarsınız çok eskimezse alt için de beşten fazla olsun takım dışında
Aynuromerbyr12 sedefyarsii1 evet ben taşınma falan teleşındayım diye başlayamadım 6 ayımızının sonunda başlayacam inşallah
Ela20 Nilaylks söylediğiniz çok mantıklı katılıyorum yıkayıp ütüleyip hazır hale getirene kadar değiştirmeye fazla olmalı kurutma makinem yok kışın yaza göre kuruması daha uzun sürüyor hemen anında ütüleme de olmayabilir. 10 tane zıbın alt üst takım dışında mı yoksa alt üst takımlarla beraber mi 10 tane mi?
Ela20 Nilaylks bir şey daha sormak istiyorum 10 dan fazla zıbın takım dışında 5 tane alt yenidoğan üç aylık karışık olsa olur mu? Yoksa sadece yenidoğan ya da üç aylık mı olmalı? 6 aylıkta bir o kadar olmalı?
Nilaylks Ela20 ben yenidoğan ve üç aylık kullanıyorum şu an Altı aylık çok almadım 38+6 3850 doğdu üç aylıklar hafif büyük oluyor ama oluyor yani
Ela20 Nilaylks e bebekten mi almıştınız farklı markalar mi sanırım markadan markaya kalıplar değişiyor