Ayserdeem94 Kızlar biraz önce domestosla mutfağı sildim kokuya maruz kaldım biraz 7 haftalık hamileyim bi sıkıntı olamamıştır dimi kokudan fln etkilenir mi bebek siZce kafama takıldı 😏
Babymoomy Ayserdeem94 geçen hafta kapıyı kapattım domestos ile banyo yıkadım o an sıfır koku aldım ama çıkınca buram buram geldi koku kolanya kokla bebeğe zarar vermez ama kokudan bayılabilirisn ve bu çocuğa zarar verir o yüzden yoğurt veya ayran iç kolonya kokla
-Zeynepakms- Ayserdeem94 Temiz havada durun biraz domestos sakıncalı ben kullanırken maske takarak ve çok o ortamda durmayarak kullanıyorum.
Abcxyz Ayserdeem94 esimden gizli gizli banyo yikiyodum bol bol camasir sulu cok sukur hic bisi olmadi (esim hala bilmiyo bilse topa koyar beni 😂😂)
Ayserdeem94 Babymoomy yani ben etkilenmedim koku içime çektim sadece hani zarar verirmi bu diye endişelendi. Sonra 🧐
Tubiikkoo Abcxyz bende bende 😂 banyoyu kendi yıkar bana yıkatmaz ama muhakkak her bulaşıkta Domestos kullanırım bilmez kendi 🤭 Allah affetsin sorarsa yok kullanmadım diyorum 🤫
Abcxyz Ayserdeem94 esinize naziniz eksik etmeyin 😂😂 ama oyle cokta korkmayin hic bisi olmaz insallah saglicakla kavusun 😇😇
Tubiikkoo Abcxyz ayy yok benimki o kadar takipte değil neyse ki ama her aylık alışverişte aldığım için içiyor musun ne yapıyorsun ne çabuk bitiyor koca kutu diye söyleniyor 😂