Filizdoganallahmrazı olsun darısı sana inşallah 🙏🏽 daha merak ettiğin ne varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım mutlulukla😊 ayy hiç sorma mayıstan beri erken doğcak diye bekliyorum hala doğacak bizim hanım artık 5 ay gibi gelmiyo direk hiç doğurmucam hamile değil mişim gibi geliyo o kadar çok bekleyince 😂 kaç gündür belimden sancı giriyo acaba doğum sancısı mı diyorum sonra çoğalmıyo tamam diyorum gelmiyo karnıma bakıp duruyorum aynada aşağı inmememiş ayy doğurmucaö ben hala diyorum falan sıcaklar ağrılar uykusuzluk derken zor oluyo heyecandan ziyade bitsede gitsek modundayım😂😂 ama çok güzel zamanların olcak emin ol her geçen gün yeni bişi yapıcak ve heyecanlanıcaksın hapşırdığını hıçkırdığını hissedeceksin içindeki hareketlerini gerinip ayaklarını hissedeceksin aşağı baskı yaptığını hissedeceksin o hareketler sana hayatının en güzeş mutluluklarıno vericek ama son günler geçmek bilmeyecek buda işin cilvesi sanırım. He bide insanlar bi süürü şey diyecek ağzı olan konuşuyo hiç takılma üzme kendini herkes herşeye bi kulp bulcak tadını çıkart dinleme kimseyi . ☺️