Busra_gunyuzlu 21 haftaya gırdık sukur 20+3 de 360 gr dedı doktorumuz sızce normal mıdır sızlerde durumlar nasıl 🤲🏼👼🏼🥰
Pinar17 Busra_gunyuzlu 21 haftalıkken 470 gr.dı Miniğim 🧿 0.5lik pet şişesi kadar bile değil 😀 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Busra_gunyuzlu Asyaayaz1 masallah sıze bızede 360 dedı çok fazla da bulantı dan yıyemedım beslenemedım ama gayet ıyı dedı ınsallah böyle devam eder 🙏
lentil Asyaayaz1 detaylıya tam olarak ne zaman girdiniz. 20.haftada girince daha sonra gel fln gbi bir durum olmadı değil mi? 20+4te girmeyi düşünüyorm da
Defne477047 Bana daha bişey demiyor doktor kaç kere gittim kilodan bahsetmedi sağlıklı diyor oysa ki ben 21haftalik oldum söylemeleri lazım
Linaeliff Benimki tosuncuk olma yolunda ilerliyor masallah😅20 haftalinken 517 gramdi ilk hamile kaldığımda doktor bebek cok zayıf demisti ben artık nasıl üzülüp beslediysem en son doktor sen ne yedirdim buna boyle dedi😂😂
Defne477047 lentil ben bilmiyorum anlamm ki ebeye dedim yok dedi yazmıyor artık ayın 6 gidecem bakalım
minikask35 Busra_gunyuzlu 20+2de 386 gr.di.bakalim Perşembe günü detayli var 21+3 olacak. Ne kadar olmuş gorcez😊