Minik0 0-3 ay kıyafet alın. İlk 1 ay lazım oluyor, ben almamıştım herkes 3-6 ay al demişti. Kızım 4350 doğduğu halde 3-6 ay çok büyük oldu koşa koşa yeni doğan be 0-3 ay kıyafet aldık. Ben tulum çok kullanamadım. Kızım sürekli kusuyordu, o yüzden alt üst takımlar( bir süre sonra takımı birlikte kullanmaktan vazgeçiyorsunuz) daha kullanışlı geldi bana. Şubat doğımlu kızım ama uzun kollu zıbınlarda çok kullanışlı olmadı. Çünkü içine ben yine de kısa kollu zıbın giydiriyordum. Bu sefer alttan kat kat çıt çıt oluyordu. Eldiven hiç takamadım. Bere 2-3 tane alın. Ağız mendili kurtarıcı oluyor. Eğer reflüsü olup çok kusarsa 15-20 tane önlük iyi oluyor. Ama normal seviyelerde kusması olursa 3-5 tane önlük de yeterli olabilir. Biberon medelanın calma modelini kullandım, anne memesine en yakın oydu ben araştırdığımda. Emzik philips avent ultra air. Diğer serilerini pek sevmedi kızım. Kundak yapmak için müslin örtüler iyi oluyor. Mom eaay markasınınkiler güzeldi. Zıbın olarak ebebkin jakarlı zıbınları hem uygun hem güzel.bir de kıyafetler için kitikate markası var, ben çok beğeniyorum. Lcwnin de bebek ürünleri güzel.
bez olarak ben prima prrmium care kullandım. Sleepy, evybabay, ve primanın normali pişik yaptı. Bez 1 tane alın. Duruma göre denersiniz. Kendinize de kışın doğacaksa emzirme atleti, yazınsa emzirme sütyeni alın.