2cefindik Mrb kızlar bugun 4+4 oldum b hcg 2345 cıktı. Vajinal ulturasyonda kese göründü. Bebek görünmedi. Sizler ne zaman görmüstünüz cok korkuyorum bosgebelik olur diye
Aras 2cefindik şuan görünmemesi değil görünseydi tuhaf olurdu yani 4+4 için çok erken ben 8de gördüm ve kalp atışı duydum
Delilili 2cefindik benim de aynısı oldu canım. 1 hafta sonra gittim yani 5.haftamda bebek göründü. 7 haftalıkken de kalp atışını duyduk.
Nisanurr Yok canım daha endişelenmen için çok erken ben 6+4te gördüm merak etme 10 güne duyarsın inşAllah bebeğinin kalp atışını
Babies16 Benim hcg 8800 lerde iken kese bile gorunmedi dr dis gebelik olabilir dedi .2 gu sonra baska dr a gittim herseyi gorduk suan 27 haftalik hamileyim.biraz bekleyin hemen uzmeyin kendinizi
svmeybgl 2cefindik 4+4 de bhcg 4600 vajinal yoldan kese göründü sadece. Doktor iki hafta spnra hem bebek he kalp sesi için çağırdı . 6+6 da gittim bebeği ve kalp sesini duyduk
KbraelenKesgin Benim de bugun 5.5 haftalık kese göründün 19 mm ama kalp atısını duyamadık cok kucukmus doktor da hayal meyal gördü bebişi bir hafta sonra yıne gıdıcem en zor sey beklemek galiba