msa06 Merhabalar fikir olsun diye İstanbul Anadolu Kadıköy, Üsküdar, Atasehir, Maltepe civarı hangi hastanelere gidiyorsunuz doğum fiyatları nedir
mom02636 bebegimibeklerkennnn merhaba sezeryan ile doğum yaptınız mı acaba Erdem hastanesinde bende adalet hanıma gidiyorum doğum ve sonrasında memnun kaldınız mı acaba ilgi alaka nasıldı
Zeyneponcel msa06 benim başlangıçta sigortam yoktu eşimden yararlanıyordum sonra şahıs şirketi açtık kendim Bağ-Kur’luyum
msa06 Zeyneponcel şahıs şirketi nasıl yani tam anlamadım hamileyken mi başlattınız sigortayı ve ne kadar ödediniz sadece sigorta için
Zeyneponcel msa06 İnstagram ve trendyoldan satış yapıyorum o nedenle gerekiyordu. Genç girişimci olarak yararlandığım için 1 sene ücret yatırmayacağız
Melikeca blue5 merhaba evet medivia da yaptım. Odalar biraz küçüktü fotoğraf çekimine de izin vermediler 😭 ama doğumum çok güzeldi hastane temizdi ve çalışanlar çok ilgililerdi benim için yeterliydi yani 😊
blue5 Melikeca ya cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. Hayirli olsun. Dogum icin orayi sectim ama kafamda soru isaretleri vardi. Dogumunuz normal mi oldu sezaryen mi? Sezaryense anestezi doktorundan memnun kaldiniz mi bin tane sey soyleniyor yok sezaryen olursan bel agrin cok olur, yok zor kalkarsin… Orda yapan birini gorunce cok soru sordum ama🙈 Bebisiniz hayirla saglikla büyüsün insallah.🌸🤗
Melikeca blue5 ben sezeryan oldum anestezi doktorunu sadece doğumda gördüm orda konuştum hiç bel ağrısı felan çekmedim. Bugün 4. Günüm hatta hiçbir ağrım kalmadı diyebilirim her işimi halledebiliyorum. Bu arada çok teşekkür ederim. Sadece bugün çocuk doktoruyla kontrolümüz vardı ondan memnun kalmadım ama onun dışında herşey güzeldi bence 😊
blue5 Melikeca ay ne guzel💗 Igneyi yapan doktorun adini biliyor musunuz burda bir arkadas yine yanitlamis sarisin yabancı uyruklu biri yapti anesteziyi diye size de mi o yapti?