Kızlar benim son günlerim hep ne zaman doğururum diye sormakla geçti bilenler bilir 🙈🙈 ama şükür ki doğurdum hemde boool pozitifli dün sabah 9da kanamam oldu bebeğimin hareketleri kısıtlanmıştı aradım doktorumu hemen hastaneye dedi gittim ebeler baktı acilman 3 santim hemen yatis yapıyoruz dediler ben şok sancım yok birsey yok yatış yapıldı nst ye girdim düzensiz sancilarim vardı 15 gündür aynen o şekil devam ediyordu saat oldu 16.00 doktorum geldi dediki hemen suniyi verin bu gece doğursun bu gebe dedi ben heyecanlandım suniyi taktılar tabiki 1 saat geçti sancım arada var ama yine düzensiz acilmam 5.5 santim olmuş sonradan sıklaştı yürüdüm egzersiz derken saat oldu 19.00 acilmam vardi ama doktor suyumu patlattı birden arttı acilmam 8 cm oldu artık dayanamıyorum gibi oluyorum tekrar toparlaniyorum bazen yatarak bazen ayakta karşıladım saat 10a kadar artık hiç halim kalmadı yalvarıyorum beni sezeryan yapın diye ebeler sohbet ediyorlar benimle dikkatim dağılsın diye saat 10.20de benim büyük abdestim var dedim ebe yok bebek o geliyor hemen çatala gidiyoruz dedi ben kızdım ebeye kafam var dedim anlamıyor musun 😂😂😂 oda sus dedi geç odaya neyse sustum geçtim ama ağrım da var baktı sakin ikinma dedi doktoru aradı ben duramadım ikindim dur dur dedi doktor geldi hadi dedi şöyle böyle derken saat 22.42de 3 kez doğru ısınmayla kızımın sesini duydum 🥰🥰🥰 o ağrılar sancılar hepsi geçti gitti hepsini unuttum kesi atılmadı kizim yırttıgi için iç dikiş yapıldı hiç hissetmedim dikiş atılırken şuan ağrım var ilacla geçiyor eve geldik banyo yaptık yanımda uyuyor mis kokulum sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 🥰🥰♥️♥️