MercimekveAnnesi16 https://ibb.co/c69jQYP https://ibb.co/tJKdnc2 kızlar büyüyen beşik böyle istiyorum sizce nasıl alt tarafı çekmece de oluyor yatakta alıp koyabiliyorsunuz
CgladaP MercimekveAnnesi16 kızıma ilk oda yaparken bende böyle aldım sonra kızım benle yatmak istedi yatağında çabuk uyandı geri uyutmak için yetişemedim kendi çıkmak istedi derken sattım Montessori aldım. Keşke en başta montessori alsaymışım odasına daha hızlı alıştırırdım dedim 🙄
Ferahfezaaa MercimekveAnnesi16 görsel olarak çok güzel ama bebek bir süre sonra ayaklanacak ve sizde düşer diye onu yanınızda yatırmaya başlayacaksınız ve bu böyle kalacak. Gözlemlerim bunu gösteriyor bence en mantıklısı park beşik almak
MercimekveAnnesi16 Deniz59 ilk etapta beşiği yatak odasına alıcam yerim var 2 yaşından sonra ayırcam odayı o yüzden uzun vadeli almak istiyorum
MercimekveAnnesi16 Zezz valla alıcam sanırım tammuzun ilk haftası zam gelecekmiş sadece beşik 3000 TL olacak dediler şimdi alırsam yatak beşik uyku seti 3000 yaparız indirimli dediler almazsan 4250 TL olur dediler arada çok fark var
Zezz MercimekveAnnesi16 pierre cardin 1500 tl ye aldik cok tesaduf geldi… nerden almis kayinvalidem sorarim
MercimekveAnnesi16 CgladaP bende gördüm bugün 4000 TL fiyatları çok güzeller ama bütçem o kadarına el vermiyor
CgladaP MercimekveAnnesi16 ben Ankara Kazan’da bi yer buldum model gönderdim 1500 e yaptırttım bende eşimde kızımda yatağa çıktığımız oluyor kırılmadı daha 😅
MercimekveAnnesi16 CgladaP oha çok iyiymiş o ben gördüm bugün çokta hoşuma gitti bayıldım ama parası çok geldi sadece beşik yatak yok yani alınacak bi sürü şey var insan biraz zorlanıyor açıkçası
CgladaP Kızlar yalan olmasın açtım mesajları tekrar baktım 1100 e yaptırmışım  Bu yaptırdığım yatak kızımın eski yatağı Pierre cardin lucca ydı.
CgladaP MercimekveAnnesi16 ben eski yatağı satınca hem bunu hem iç yatağı alma şansım oldu yoksa evet hepsi birlikte çok oluyor malesef 🙄 iç yatağında 850 ye çilekten aldık dediğim gibi diğerini satınca bizim şans oldu
MercimekveAnnesi16 Ferahfezaaa ben öyle düşünmüyorum açıkçası öyle düşünüp kendimi şartlandırmak istemiyorum daha doğrusu o zaman gelirse onu da o zaman düşünürüz
Rmys9691 Merhaba beşiği yatak odasına düşünüyorum. Tecrübeli olanlar varsa yardımcı olabilir mi anne yanı mı almalıyım gece kalmak zor mu oluyor ?
MercimekveAnnesi16 Rmys9691 anne yanı olanlar da çok kullanışlı değil ben baktım bugün ve sağlam bile durmuyorlar
Zezz Rmys9691 bendeyatak odasina buyuyen besik kurdurdumc2 yasina kadar yanimdavyatar sonra odasini kurariz