betuloflu 22+5 gunluguz ölüyorm ağrıdan sizde oldu mu gecmesi için ne yapabilirim. Sol alt dilerim damagim komple ağrıyor ozel hastanede bile doktor yok nöbetçi kafayı yicem
Hacer21 betuloflu cok geçmiş olsun cnm cok zor bende 10 haftalığım ve cok kötü agrı cekiyorum gebelik öncesi tüm dişlerimi yaptırdığım halde bu kadar acı cekiyorum bıde yapmasaydım ne olurdu bilemiyorum 😢😢😢😢
Damla________ betuloflu karanfil yağını dene sarımsaklı su gargara yap soğanlı gargara yap sirkeli su yap rovamiycne ve parol kullan 3-4 gün allahın izniyle geçer zor çok zor bende çok cektim
betuloflu İnsanın diş içleri acirmi ilk kez böyle bişey yaşıyorum ağlamaktan gözlerim sisti artık. Geçmiyor ne yapacağım bilmiyorum. 😏 normalde dislerim de bi sorun yoktu
ozlemnehir betuloflu günde en az 3bardak süt ve bir kase yoğurt ye kuzum seninki muhtemelen kalsiyum eksikliğinden ağrıyodur ve doktoruna söyle kalsiyum versin sana. Ayrıca parol içebilirsin bir nebze durdurur belki. Allah şifa versin diş ağrısı berbat bişey
betuloflu ozlemnehir doktoruma söyledim disciye git ona göre ilaç veririz dedi kaldım oyle yarın gidicem inşallah. Süt içmiyorum ama yoğurt beyaz peynir çok tüketiyorum
ozlemnehir betuloflu evet dişçiye mutlaka git çürük veya apseliyse ona göre ilaç tedavisi yapılır. Bende hamileliğimden önce yaptırmış olmama rağmen başından beri diş ağrısı çektim ve antibiyotik kullandım bir kaç kere
Haticerol 26dayim hergün bendede aynı sorun diş doktoru günde 2kez olmak şartıyla 500 mg minoset vermişti birtek öyle rahat ediyorum çok geçmiş olsun