Hsynftm 27 haftalik gebeyim kizlar karnım asigada çoğu kişi yukariya dha cikmaz diyor dogrumu cok sik karnim ağrıyor lavobaya sık çıkıyorum
Seymamuge Hsynftm insanlar kaç yıl tıp okumuş acaba boşuna sinirlerinizi moralinizi bozuyorlar. Sonuçta düzenli olarak doktora gidiyoruz degil mi hiç telaşlanmayın
Nilya88 Hsynftm aynı haftadayız benimde aşağıda asla yukarı çıkmadı hamile olduğum bile tam belli değil
Mumyy Hsynftm bana da öyle dedikleri için özellikle Dr a sordum ve bunun yapısal olduğunu söyledi doğumla falan da ilgisi yok dedi
Aysima25 Hsynftm benim hep başından beri 31. Haftadan kadar aşağıdaydı yumurta gibi sonra yukarıya yayıldı şuan 38. Haftamız bu sefer de aşağı inmiyor ama evet bunun doğumla ilgisi yok 🤗
Tututu Benimde hep aşağıdaydı çıkmadı hatta doktor erken doğum riski var demişti 37 haftayım daha ne olsun 🤣ilk gebeliğimde böyle değildi
Elifasaf123 Benimde aşağıda kimseyide ilgilendirmez genelde erkekler aşşagıda olur biri bana dedi senin karnın nie aşşagıda benimki yaygındı birde ikiz kızı olmuş bende dedim erkek çocuklar böyle oluyor diyince susmak zorunda kaldı 😂
Morvy Hsynftm evt olabilir bende 30+4 haftalığım ama bu sorun değilki millet ne derse desin benimde öyle pek yukarıda değil doktor bişey demediği sürece bir sıkıntı olabilirmi sizce☺️
halaycibasi Az önce bende düşünmüştüm karnım neden aşağıda diye 26 haftalığım bende. Ama tek değilmişim normalmiş demekki 😅
Denizsa 25.hafta canım benimde aşağıda ama hiç bir sorun yok çok şükür bu senin vucut tipimle alakalı yani doktor sorun olsa söyler zaten
Merguse Hsynftm canm benmde başından beri aşşada şuan 32 haftlık hamileyim hala aşşada üst kısmım bomboş 😁 hic bi sorun olmuyor
Elifasaf123 36 haftalığım ve çok sor geçmeye başladı sıcaklar başladı uyku problemi var kasılmalar rabbim herkesin yardımcısı olsun