Edasssm Selam herkese. Nasıl gidiyor süreciniz. Benim İki gündür çok fenayım ne oturup kalkabiliyorum ne rahat yatabiliyorum karnım artık çok ağır geliyor sanki taşınamıyorum gibi sürekli bi gerginlik var karnımda sırt ağrım halsizliğim çok ishal de var sıcaklardan da durulmuyor 33 haftada erken dogum riski atlattım sonra düzeldi normal mi bu süreç sizler nasılsınız ben hiç rahat değilim 😖 bu zamana kadar da gayet iyidim rahat gebelik geçirdim ödemlerim sırt eklem agrılarım dısında 😬😬
12oe Edasssm aynı bende sizin gibi 36+5′im. Sıcaklar cok fena bastırdı nst’de çok birşey çıkmadı benim bekliyorum öyle bende🥺hayırlısıyla bir an evvel doğursak. Sıcak mahvetti beni bazen aşağıya baskı yapıyor ama kanala girmedi hala
[silindi] Ben de 36*5 al benden de o kadar iyice ağırlaştım az önce çamaşır katlayayım dedim iki dk ayakta duramadım valla
AnneyimNehir Bende Aynı haftadayım. Hic rahat değilim. Ayakta duramıyorum, yatamıyorum, oturamıyorum. Hic bir yere sığmıyorum sıcaktan çatlayacağım
Edasssm Doğuracak gibi değilim nst lerde sancı çıkıyordu ama en son kontrolde nst daha iyidi belirtim yok yani daha bir ay kadar da var nasıl dayanacagız böle bilmiyorum 😖
nazlisamac35 Edasssm canım 37 haftalik olmussun ve bu haftadan sonra her an dogurabilirsin bence hazirlikli ol