busrakaripek Selam kızlar Daha göbeğim çok çıkmamasına rağmen pantolonlarım karnımı sıkıyor. Mağazaları geziyorum öyle hamileler için kıyafet bulamıyorum. Sizin önereceğiniz bir mağaza ya da alışveriş sitesi var mı acaba?
icedearth busrakaripek evet pantolonlar sıkıntı hamile pantolonları da bana rahatsız geldi. Ya eski pantolonlarımın fermuarını tam kapatmadan giyiyorum üzerine gömlek vs zaten görünmüyor ya da elbise artık
ArenMom busrakaripek hamile pantolonu alabılırsın defacto waıkıkı de gayet guzel hamıle kıyafetlerı var
co2041 busrakaripek pentinin mama koleksiyonu gerçekten çok kaliteli 2 tayt 2 pantolon 3-5 tshirtum var yıkayıp yıkayıp giyiyorum😄 kapalıysanız bilmem ama benim için çok rahatlar. Onun dışında DeFacto dan da aldığım şeyler var onlar da güzeller. Trendyolmilla oversize tshirtler aldım karnımı popomu gayet iyi kapatıyor
Suleasyaa Lcw den L giymeme ragmen xxl tişörtler aldım efil efil giyorum. Tayt aldım bir kaç tane doremi markasinin ilk günden beri onları giyorum. Defacto dan gömlek aldım
Ayseee4238 busrakaripek ben Lcw dan almıştım pantolon tayt t-shirt tulum falan ilk aaylarda dediğin gibi pantolonların çok sıkıyordu o yüzden Lcw hamile taytlari var çok rahat onlardan alıp kullanmıştım şuan karnım kocaman ve hala kullanabiliyorum esnek olduğu için çok rahat oluyor.