Kvsraykt Yyggmmrr benimde yukardaydı ama nişan gelmişti ve sancı o kadar hafif hissediyordum ki suyu patlattıktan sonra asıl sancıları hissettim bu aslında sizin kararınız keşke demeden yapın mutlu bir doğum olsun
Yyggmmrr Alyy ben 39.haftamda oldum çatı muaynemi.çünkü bebeğim kanala girmemiş sancım yoktu hani gelmeye dair hiç bir belirti yoktu oyüzden acele etmedi ama 37,38 haftalar diye biliyorum
Seymamuge Yyggmmrr geçen ay kuzenim o hatayı yaptı doktor müsait degil istersen deneriz demiş 10 saat saçı cekti sonuç sezeryan 🤦🏽♀️ Bende normal istiyorum ama persembe çatı var doktor zorlar derse direkt sez günü ayarlarım 😬 benimkide can
Yyggmmrr Seymamuge evet ya zorlamanın anlamı yok sonuçta deneriz demez kesin olcak bişi olsa iki acıyı birden çekmenin anlamı yok
Yyggmmrr ezos yarın ilk iş bunları konuşucam ısrarın anlamı yok haklısın kısmet böyleymiş sezeryan olcam bu konusmalardan sonra aklımda oturdu teşekkür ederim 🙏🏼
ezos Yyggmmrr sağlıklı mutlu doğumun olsun inşallah 🙏 hayırlısı nasılsa öyle olsun ama her iki şekilde de kavuşmak var ya sonunda hiç düşünme ya nasip 💓
[silindi] Yyggmmrr bence değmez çekmeye hani uygun tek bir şey olsa haftan bu kadar olmazsa bekle derdim ama hem sancı çekip hem bebeği riske atmaya gerek yok ve stres olmasın bebeğin.. ben de çatı muayenesi bekliyorum en ufak bir uygunsuzlukta sezaryen günü isteyeceğim.
canserko Yyggmmrr ikinizde sap sağlıklı olacagı bir dogum gercekleştirin inşallah 🌹 bebeği kucagınıza verdiklerinde, sağlıklı oldugundan baska hiçbir seye şükretmiyor insan cok değişik bir duygu
Yyggmmrr canserko teşekkür ederim güzel dilekler için çok sağolun🙏🏼💐inş hayırlısıyla sağlıklı bişekilde gelir bebeğim 🌸
Ozlem23 Yyggmmrr benimde catim dardı doktorum seni zorlayabilir dedi bide pozisyonu biraz zorlayıcı imiş kafası geride falan tarzı birşey demişti bende düşündüm o kadar acı çekip tekrar sezeryan olicagima direk sezeryan olayım dedim
Sbhtzmn Yyggmmrr açıklıgım yok agrım yok çatım dar asla istemezdim. Dedigin gibi sbacıyı cek cek sezaryan ol. Ama çatın normal açıklık sancı var ama olmuyorsa olmuyordur o zaman nasip derdim. .
Ozlem23 Yyggmmrr sağlıkla atlatırsıniz umarım o kadar korkutucu değil merak etmeyin ben iki güne ayaklanmistim
Rabia112 Yyggmmrr açılma olmadan ve dar kemikli olduğunuz için suni belki işe yaramaz bile. Ben de olsam direk o an sezeryanda karar kılardım. Diğer türlüsü beni çok yorardı çünkü
Yyggmmrr Rabia112 benide yoracaktı belli yarın ki kontrolümde konuscam muhtemelen tarih vericek hayırlısı 🌸zaten görmek için sabırsızlanıyorum ☺️
Rabia112 Yyggmmrr benimde bugün 39+2😊 bizde yarın suni ile başlatacağız doğumu 😊 normal doğum istiyorum ve kilo aldıkça zorlaşıyor o yüzden daha fazla almadan başlatmak istedik.
Yyggmmrr Rabia112 Bu çatı darlığı olmasaydı bende normal derdim ama artık böyle olucagı varmış hayırlısı olsun umarım suuu gibi akar gelir miniğiniz agrısız sızısız 🙏🏼🌸