ebruus kizlar 15 haftamdayim asil ismini cok begeniyorum bir oglumuz olucak. esim dedesinin ismini gobek adi istiyor ismi suleyman🥺 ben istemiyorum bunu nasil halledebilirim basina gelen oldumu kimlikte kesinlikle yazmasini istemiyorum illerde ona sorarskn dedim artik🤣
BRUTAL-BETTY ebruus ya bu büyüklerin isimlerini koyma çabasını hiç anlamış değilim.sonucta o isim büyüklere verilmiş yaşamış o isimle eee Yeni doğan bir bebek kendine özgü bir isimle yaşasın yani.benm kaynanam da çok istedi kayinoerim ismini.koymayi ama kesinlikle koymam yanı.koyana saygı duyarım tâbi
Annecik_ icedearth ama süleyman ilk ismi olursa okulda, resmi yazılarda hep ilk isimler kullanılır. Bunu da düşünün
Haticeey BRUTAL-BETTY Bende aynı durumu yaşıyorum kızımız olacak kayınvalidem kendi adını koymak istiyor karşıyım bakalım ne olacak🥴
Makbule_ BRUTAL-BETTY aynen bende bu düşüncedeyim ama mecburen konuyor ya hiç istemiyorum kızım olacak benim de serra koymak istiyorum annesinin adını da koyacakmım emine serra olacak
sibelcakmak9325 Benim eşimde dedesinin adını koycak cumali normalde eymen istiyoruz cumali eymen olcakms kimlikte dedesi büyütmüş bende kabul ettim sadece eymen kullanılcak ama
Annesininbitanesi1 sibelcakmak9325 benimde aynı canım dedesinin ismi Cemal söz vermiş dedesine kıramadım Aras koyalım Cemal’de göbek adı olsun dedim artık
gizemozdemirr90 ebruus ezanla kulagina okuyun ama kimlige yazmayin. Ilerde okulda, sinavlarda, calisma hayatinda hep zorluk yasar. Is mail adreslernde bile sorun oluyor
[silindi] ebruus asil suleyman cok guzel isim hz suleyman kuranda da geçiyor asil görsellikten baska bi anlam ifade etmiyor hic olmassa yaninda anlamli isim olur
Seferyehatun [silindi] bende katılıyorum, Süleyman ismi asilden daha güzel. Hz Süleyman’a benzer insaAllah Allah’ın lutfuna eren imtihani hafif olan bir peygamber di
rosatue ebruus hiçbir bebeğin kimsenin anısını yaşatma sorumluluğu yok sonuçta. Kimseye benzemeyen, şahsına münhasır bir bebek geliyor 😍 yepyeni bir isme, anlamını kendi yaşantısıyla vermesini hayal ediyorum derseniz belki hak verir eşiniz.
surelitta52 ebruus Ayy ilk hamileliğimde eşimde dedesinin ismini koymak istemişti hatta isim bile aynı bir de babasının ismini de koymak istedi yanına. Asla koymam konuşmaya bile gerek yok demiştim. Baktı kararımdan dönmüyorum hiç konusunu bile açmamıştı. Şimdi 2. bebişe hamileyim söz konusu bile olmadı, müsaade etmeyeceğimi çok iyi biliyo çünkü.
anneyimxxxw ebruus bende kızıma eşimin babaannesinin adını koydum şimdi oğlum olucak dedesinin adını koyucam büyüklerimizi mutlu ediyoruz ama ikinci isimleri zaten kullanılmıyor ilk isimleri ben ikincilerini eşim koydu onunda emeği var çocuklarda benim ne dediğime karışmıyor bende onun dediği isme karışmıyorum uyumlu olmasına özen gösterdik sadece bence asil Süleyman da çok kötü bi isim değil