Ummi Cansum1 😔 kac hftliksin beni bugun cok rhatsz etti ne saga dönebiliyrm ne sola cocuk toplanio sertlesio agri oluo kasiklrmda uykuu uyuyamiorm gcleri
Cansum1 deletedmom28 çok farklı birşey oluyor sertleşiyor sertleştiriniz hissediyorum oynamadı da tarif nasıl etsem bilemedim
deletedmom28 Cansum1 o bende de oluyo canım doktora her gittiğimde normal diyo sanırım magnezyum eksikliğinden oluyo kaç haftalıksın
deletedmom28 Cansum1 kız haftan yaklaşmış ya belki kasılmadır bi görün yarın bence benim daha 23 ondam böyle cvp verdim
Deletedmom18 Cansum1 canım alanlar daralıyor ondan böyle oluyor aynı şey bende de var beni bir anda öne iteklertiriyor sonra taş gibi oturup kalıyor
Cansum1 Deletedmom18 evet şimdi ortada oluyor sertleşiyor ediyor korkmaya başladım tek basımayımmm da Rabbim gününde gelmeyi nasip etsin
Deletedmom18 Cansum1 amin canım bende aynıyım canım yamuk duruyorum artık alıştım artık doktor normal dedi böyle olması kendine yer yapıyor yer bulamıyor ama öldürüyor beni taş gibi olmak böyle birşey miş
Cansum1 Deletedmom18 evet kaldım resmen birde ağrım oldu dedim noluyor şimdi ortalarda birşeyler yapıyor sanki sıkışırsın ya bir yere ağır hareket ediyor
Deletedmom18 Cansum1 canım aynı şeyleri yaşıyoruz ben hafif hafif dokunuyorum konuşuyorum kaçıyor hemen fingir fingir doğunca be yapcaz bilmiyorum hayırlısı artık kalbine güzel şeyler getir güzel olsun herşey
Cansum1 Deletedmom18 bende yağ vs sürdüm konuştum bu sefer ortaya geçti birşeyler yapıyor hala anlayamadım :)
Deletedmom18 Cansum1 yapar canım yapar maşallahları var sabahın 5 inden uyandı bugün ittirip duruyor maşallah. Nasıl kuwet varsa keratada 🤣🤣🤣