[silindi] Kızlar bazen midem çok ağrıyor 300 ml soğuk suya bı tane limon sıkıp içiyorum biraz rahatlatıyor acaba zararlı mı 18 haftalıgiz 🐈🐈 doktorunuz limonla alakalı bişey dedi mi sizlere. Henüz doktoruma gidemedim soramadım 🤯🤯
Nry0682 [silindi] benim tansiyonum var yükseldigi zaman yarım limon sıkıp kafama dikiyorum 25 haftalıgım simdiye kadsr bi zararını görmedim.Doktorum bana su icemiyosan 1 litre suya limonu kes at yada yarım limon karıstır ic demisti ama herkesin hamileligi farklıdır.İc yada icme diyemem.
Dilekcnkn [silindi] Ben su içemiyordum doktoruma sordum limonlu su içince ancak içebiliyorum sorun yok yeterki iç dedi
Valide [silindi] yararlı bile limonun içinde c vitamini ve folik asit var tansiyonun çok düşük değilse endişelenme bi de aç karnına çok zorlama kendini mide asidini arttırabilir 💗
icedearth [silindi] bana da demir ilacını limonlu suyla beraber almamı söyledi içince tansiyonunuz dalgalanmıyorsa kendinizi normal hissediyorsanız bir problem yoktur
Merynurii Ben bazen yarım limobu kesip kabuklarıyla yiyorum aşırı rahatlatıyor bence bir zararı yoktur annemde hamileleikte çok limon yermiş suyla karıştırınca da bişey olmaz vitamin bence
Seda_nrr [silindi] bir limonun hepsi fazla ama sonuçta söktürücü birşey yarım sıkın biraz daha az sıkın yinede 🌸