vogue Selmaolmz bende burda bekleyeyim aynı durumu yasıyorum bugün 33+2 yim hareketi az. Tek tük vuruyor bugün
Bus46 Selmaolmz bence kişiden kişiye bebeğin durumuna göre degisiyo bende bu hafta 33 olucam 32+3 normal suanlik hareketleri bebekler gündüzleri anne hareketli olduğu için suyun içinde sarsiliyomus dinlenmeye geçtiğinde geceleri daha çok oynarmis öyle diyolar benim ki tam tersi gündüzleri hareketli
Emel123 Selmaolmz benimki de yavaşladı. İki kere hareketi yok diye hastaneye koştum. Ama keyfi yerinde sıpanın. Bir haftada 300-400 gr almış. Yeri daralıyo hakikaten. Takipte olmak lazım.
Alii Selmaolmz cnm aynı sorun bendede var hiç oynamıyor değil ama ara ara oynuyor çoğunlukla yemek yedikten sonra ve belimi arkaya yasladıgımda oynuyor bebişim bide 32+4 günlükte hastaneye gittim gelişimi 2 hafta önde gidiyor şimdi 33+1 günlük olduk galiba kilo aldı yeri daraldığı için oynaması yavaşladı diyorum
Selmaolmz vogue Evet dün gıttım doktora bır sorun yoktu (ılıskıden mı etkılendı anlamadım)umarım sızınde bır sorununuz yoktur
Emel123 Selmaolmz ben de telaşla gittim bu yüzden hastaneye. Sen de mutlaka gitmelisin. Ama devamlı olarak böyleyse demek ki senin çocuğun biraz daha yavaş hareket ediyor. Benimki çok hareketli değil mesela.
gmzns Uzun süre aç kalma canım atıştır saat başı yani atıştır derken kuruyemiş meyve yoğurt falan ben acıkmıyorum bi bakıyorum 3-4 saat bişey yememişim 😂😂 ağzıma bişeyler atıyorum sonra uzun süre aç kalıncada bebek hareketleri yavaşlıyor
Selmaolmz gmzns ya bugüne kadar ıyıydı ama denerim umarım hersey olur herkes ıcın teşekkür ederim canım 🐣
Kubraacunman Selmaolmz bende 33+2 gunluk hamileyim 3 gundur cok sık hareket etmiyor fakat vuruslari siddetlemdi sanirim artk yeri daraldgi icin sadece vuruslari hissediyoruz 😊😊
Aysnn3705 Selmaolmz bnm 33+6 şuan daha az önce öle bi hareket halindeydi ki karnında sürekli bi dalgalanma görüyordum yeni durdu
Emel123 Selmaolmz yok işte olmadı. Her bebek bir değil, benimki çok hareketli değil işte. Doktor bebek gayet iyi. 10 kere hareket bekleriz ama daha az da olabilir. Sen kendini ve bebeğini bilirsin dedi