Hanımlar 28 haftalik ikiz gebeyik 30. Haftama giricem az kaldi 19. Haftada bitsede bi yirmiye girsem diyodum şimdi 30 hafta için günler sayıyorum inşallah sağlıkla sıhatle kavuşuruz bebeklerimuze ben iyiyim aslında geçen kasık ağrılarım olmuştu şu an iyiyim geçen gittiğimde doktorum erkenden nst ye bağladı problem olmadığını sancımın olmadığını kalp atışlarında gayet iyi olduğunu söyledi ama şu saatten itibaren kendime çok daha dikkat etmemi ve 35 haftayı görmemin gerektiğini söyledi ben de 35 haftaya inşallah sağ salim bir şekilde ara bileceğimiz düşünüyorum ve aksi takdirde 38′e kadar durmayı istiyorum çünkü bebeklerimin küvezde kalmasını istemiyorum şu an bol bol pekmez köy sütü kuşburnu yoğurt bu tarz şeylerle besleniyorum kuruyemiş meyvedir sebzedir muz özellikle bebeklerin kilo almasını çok istiyorum zayıf doğdu küvezde kalmalarını istemiyorum ikizi olduğu için daha çok korkularım var bir de gece sabaha kadar yattığım zaman kalktığımda sabah karnın böyle kasıklarımın altında hafif bir ağrılar hissediyorum sizde de oluyor mu çünkü benim ağrılarım böyle belimi kambur şekilde yürüyecek kadar kötü 5-10 dakika sonra geçiyor bana kalırsa bebeklerin bir tarafa toplanmasından kaynaklanıyor ma bazen yine ağrılarım oluyor tabii ki doktorun 4 adet ciğer geliştirici iğne verdi temmuzun 1′inden itibaren vurulacağım ayın 30′unda tetanoz aşımın ikinci dozunu alacağım Bir de arkadaşlar doktorum Abdi İbrahim’in Efermag 365 miligram suda eriyen tablet verdi erken doğuma önlediğini söyledi siz de bu şekilde ilaç kullanıyor musunuz Bir de son bir şey söylemek istiyorum hakkınızı helal edin biraz uzun tuttum sanırım Decavit suya damlatılan bir damlam var o da vitamin miş balık yağı kan hapı B12 vitamini birkaç ilacım daha var sanırım bilmiyorum çok olduğundan siz de bu şekilde kullandınız mı hiç ya da kullanan var mı 76 kilo ile hamile kaldım şu an 88 im 28 haftalık olmamıza vermen vitaminler çok kilo aldırıyor siz de aynı etkiyi gördünüz mü bebeklerimizin kilo alması için ne yapmalıyız buyrun muhabbet edelim❣️❣️