Newwmomm 36 haftadan selamlar 🖖 nasıl gidiyor kızlar bu hafta ?? Benim adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor aşşağıda
kozerr Newwmomm ara ara agrılar baya zorluyor sıcaklar ağırlaştık filan derken insan zorlanıyor ama heyecan da bi taraftan bastırdı 🙈 benim bebiş biraz küçük kilo alımı yavaşladı eğer durursa kilo alımı sezaryene alınacağız
Handeslife Newwmomm benim 38. Hala bir şey yok 😄😄😄 iyi gidiyor her şey yorgunluk ağırlık dışında :)))
leyla_ok Newwmomm 33+5 yeni başladı bu adet sancısı gibi çok hafif oluyor ve hemen geçiyor öyle uzun süreli ve sürekli olmuyor.Bu yavaştan yalancı sancılar başlıyor demek mi ?
Sarew Newwmomm bende 38 haftadayım 36.haftadan beri bel sırt bacak ağrılarından uyuyamıyorum vallahi 🤭
kozerr Newwmomm plesanta artık bebeği beslemiyor olabilir dedi yakın takibe aldı kilo alımı durduğunda doğumu başlatırız dedi küçük olduğu için ne kdar geç alsak o kdar kar diyor
kozerr aylul0 bizde 2500 bari görelim diye bekliyoruz bakalım bu hafta 37 olacak haftada kaç gram aldığına göre karar verecek doktor ama haftasına göre kilosu normal bence sizin
aylul0 kozerr ya bazen doğunca ultrasona göre az da çıkabiliyor ya bir de benim açılmam vardı en son 2 cm falan eğer yakın zamanda doğarsa kilosu az çıkar diye korkuyorum biraz