Zeynepn Kızlar merhaba. 20 haftalık hamileyim. Son zamanlarda vajinada muhtemelen pelvik kaslarda ağrı var. Bu normal mi. Yaşayan var mı.
Hilal-95 Zeynepn bende 19 haftadayım aynısı bendede var normal dedi doktor kasılma felan görmedi🤷🏻♀️ Ama arada sızı gibi sürekli değil bol su iç dedi
saripapatya16 Zeynepn merhaba bende de ayni agri var bende baski yapiyor kizim dye dusunuyorum yururken bile canim yaniyor 20 +6 yim normalmi bende bilmiyorum
Hilal-95 Zeynepn benimde kasıklarım acıyor döneken idrar tahlılıde yaptırın isterseniz önceden bida beklemesiniz sağlık ocağında ben yaptırıp gittip istemesin diye sorun yok dedi aşadamı bebek dedim hayr dedi rahim genişliyor dedi sol tarafına yat dedi bana bide sola yatmaya çalışın sizde 🤗 sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim🤲🏻
Zeynepn Hilal-95 evet canım sola yatıyorm da illaki dönüyor insan ğece o uyku haliyle ağrıyı hissediyorm.
Hilal-95 Zeynepn aynen bende hep sırt üstü uyanıyorum gece 🤦🏻♀️ Hemen dönüyorum gerçi sıçaklarda uyumak için dönüp duruyorum artık
Zeynepn hanimhanimcik ahh herkeste varmış. Allah hepimize şifa versin. Doktoruma sorayım yinede gidince
hanimhanimcik Zeynepn evet kimine de soruyorum hiç olmadı bende diyor, yani herkesin vücut yapısıyla alakalı olan birşey kiminin vücut ağrıları çok oluyor kiminin mide yanması kimi 9 ay kusuyor herkesin farklı, bize de maalesef bu kasık/bacak ağrıları düştü🤣🤣