Arifeulper Kamuda 24-32 hafta idari izinler devam edecekmi??? Bu konuda hiç bi yerde bilgi edinemedim😔 24 haftaya giricem kamuda çalışanım dört gözle bu izni bekliyorum 🙏 lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi❗izinler devam edecekmi?
Hafizeplt Arifeulper hangi kurum canım benim maliye ve kalkcakmış sağlıkçılar dansa yazdılar kalktı diye
Kereminannesiiiiiii Arifeulper bende belediyede çalışıyorum şuan devam kimseyi çağırmadılar. Daha genelgede gelmedi soruyorum arkadaşlara sürekli inş kalkmamıştır. Bende 22. Haftadayım 😕
Arifeulper Kereminannesiiiiiii 23 haftaym bende şansımıza kesin kalkar 😢 kurumlar kendi kararını kendimi alacak yoksa Maliye ve emliyet kaldırmış 🤯
Hafizeplt selnaz Ankara dayım canım .. özlük geçenlerde tam belli değil ama büyük ihtimalle çağırılacaksınız dedi aslında bizim dairede tek ben varım müdür isterse idare eder gibi
selnaz Hafizeplt bizim dairede de tek benim ama geçen sefer de 24 hafta dolana kadar çalıştım ben. İstanbul daki diğer dairelerdeki hamileler çalışmadı. O yüzden pek umudum yok benim
Hafizeplt selnaz bizim başkanlık da uygulandı bizde uygulanmadı vardiya.. 24 hafta dolunca bile nazlandı müdür izin vermeye evet geçen hamile olduğunu duydum diyomuş üç günde doğurcam büyğtcem sandı herhalde 😀