TugceSmile Oğluşumun bakım ürünlerini hangi marka seçmeliyim kızlar. Biz dalinle büyüdük ama artık içeriğinin bizim zamanımızdaki gibi tsmiz olmadığı, göz yaktığı vs söyleniyor. Sizin fikriniz nedir? 🌼☀💜
YuvarlanamayanPandaa TugceSmile oğlumada dalın kullandım kullanıyorum konak falan olmadı ki aile boyu kullanıyoruz😂😂 kızımada onu kullanacagım civcivlere güveniyorum😂😂
Akkoyu TugceSmile Konak yapmıyor He yaparsa da zeytinyağı sürersin bebişin kafasına diye düşünüyorum ben öyle yapacam mesela alerji yaparsa o zman dalini kendim kullanırım bebeğime başka bişey alırım bende makyajımı falan dalinle temizliyorum seviyorum 😍😂
Taze_gebe TugceSmile göz yakmıyor veya konak yapmıyor olabilir ancak içeriği temiz değil. Diğer seçenekler kimyasal açıdan temizler arasındaydı ünlü diye mustela almam lazım diye düşünmeyin incia da temiz içerikli☺️ ( Ben mustela aldım ama diğerleri de olabilirdi)
Gulsah60 TugceSmile bu Arada seçeneklerde yok ama ben yinede önermek isterim sebamed yenidoğan şuan biz onu kullanıyoruz cildini kurutmuyor yumuşacık yapıyor 🙏🏻
Avokado TugceSmile o zaman da temiz değildi ama ailelerimizin içerik okuduğunu zannetmiyorum açıkçası. Şimdi yine kullansan gözle görülür bişey olmayacak belki ama içeriğinin temiz olmadığını bilerek minicik hassas bebeğime ben kullanamam yani. İçerik olarak mustela da incia da temiz kullanılabilir olarak düşünüyorum
Symazturk TugceSmile ben siveno veya deep fresh probiyotikli olan şampuanlardan birini almayı düşünüyorum içecekler temiz fiyatları da çok yüksek değil isterseniz bir araştırın siz de onları 🌸
YigitAlpsMom TugceSmile Dalin almayın aldırmayın kesinlikle çok fena göz yakıyor ben uni baby kullanıyorum
Minigimm0611 TugceSmile evet dalinin katkı maddeleri fazla ve içeriği iyi değil instagramda içerik olarak iyisini kötüsünü paylasan sayfalar var onları takip edin incia bilmiyorum ama sampuan losyon pişik kremi olarak mustela temiz. Mühendisin oğlu var onu takip edebilirsiniz tek tek açıklıyor içerikleri
Busraay_ TugceSmile Biz Mustela ve İncia kullanıyoruz krem şampuan losyon vs ikiside doğal içerik doktor tavsiyesiyle iki markayıda kullanıyoruz. Dalin ise doktorumuz dalinde petrol türevi ürünler oldugunu söyledi hoş zaten kullanmıyorduk ama kullanmayacagımızda kesinleşti istersen sende bir araştır canım, dalin kullanma derim.