gizemezgibicen Merhabalar arkadaşlar ikiz gebegim bugun 4 haftalık 3 gün oldu kontrole gittim ama hoca henüz bir şey göremedigini söyledi bir hafta sonra tekrar kontrole çagırdı acaba aranızda çogul gebelikte kaçıncı hafta keseleriniz göründü
2melekannesi_ gizemezgibicen beta değerine göre ikiz anlaşılmaz doktor nasıl öyle bi yorum yapmış anlamadım ikiz keseleri 5+3de görmüştüm
Valide gizemezgibicen canım ben ikizlerimi 6. Haftada gördüm doktorum bazen ikizlerde birinin diğerini geçip gebeliğin tek bebekle devam edebileceğini söyleyip beni uyarmıştı kalp atışlarını da 8. Haftada aldıktan sonra rahatladık. Beta hcg değeri yanıltıcı bir faktör ben 8. Haftamda ikiz bebekle 15 bin dim arkadaşım 6. Haftada tek bebekle 20 bindi mesela rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🌸🌸🌸
gizemezgibicen 191084 beta degerinden canım tüp bebekle hamile kaldım 2 emriyo transfer edilmişti doktorun söyledigine göre beta degerine göre ikiz dedi
zehranurr gizemezgibicen bende bunu anlamıyorum. benim beta hcg sonucum adetim 7 gün geçmesine rağmen çok düşük çıkmıştı ama ikizlere gebeyim. Doğru bir yöntem değil bence bu. Yanıltıcı yani
Lunis gizemezgibicen 5 haftada kese gördük iki tane gözüktü ama benim beta değerim dusuktu mesela kese görmeden kesin emin olamazsınız insallah ikizler sizinledir 🙏🏽☺️
Sell90 Biz kalp atisiyla birlikte ogrendik. İlk 4-5 haftalikken tek kese gordu dr ve kalp atisi icin 2 hafta sonra gelin dedi. Kalp atisi icin gittigimde iki kalp atisi ve kese gordu. Rabbim hayirlisi nasip etsin ve saglicakla alin kucaginiza insallah🌺
gizemezgibicen GamzeBaz cuma günü benimde 5+2 olucam ogün keseyi görmek için çagırdı hoca inşallah görünür 🙏
gizemezgibicen 2melekannesi_ tüp bebe Valide evet öglemiş ögrendm bazem beta hcg yanıltıcı baklm hayırlısı neyse o olsun inşallah
2melek_annesiii gizemezgibicen benimde ikiz gebelikti her 2 günde 4e katladı yinede doktorum bişey demedi ikiz diye aynı sekilde çift transferdi keseleri 5+3 te gördük kalp atısı 7 haflık birini duyduk diğerini duymadık gelişimi durmuş dedi doktorum kabullendim rabbim böyle nasip etti siznde hayırlı olsun gebeliğiniz
Busramehmet gizemezgibicen ben hamile olduğumu 4. Haftamda öğrendim 7. Haftamda doktora gittim kese ve kalp atışlarını duydum ikiz öğrendim
_beybisolar123 Lunis bizimde iki tane kese göründü ama birinin içinde bebek net gözüktü diğeri içi görünmüyor dedi doktor
gizemezgibicen melekanesi benide cuma günü tekrar çağırdı hoca ozman bende 5+3 olucam görünür inşallah
melekanesi gizemezgibicen inşallah canım. Haftaya kadar bol su içip, idrara çıkışıp gidersen daha rahat görünüyormuş.