Dilekk61 Perşembe günü planlı sezeryana gidiyorum 34+1 de dualarınızı istiyorum evladım anne karnında hasta ya ölcek ya engelli doğcak diyolar rabbimin mucizeleri bitmez İnşAllah bizlere de nasip olur sağlıklı sıhhatli doğar hepinizden dua istiyorum 🙏🏻😢
Gupssse Dilekk61 allahın dediği olurrabbim güzel yazılar yazsın bebegine saglik sıhhat versin inşallah neden öyle bir şey diyorlar hele ki daha o haftada .
AngryBirds Dilekk61 Rabbim kolay doğumlar nasip etsin. Evladına sağlık sana sabır versin, kalbini her zaman ferah tut. Allah çok büyüktür, mucizeleri bitmez. 🌺
KuzeyiinAnnesii Dilekk61 Geçmiş olsun neyi var. Allah’ın mucizesi çok büyüktür üzme kendini. Sapasağlam sağlıklı doğsun herkesi şaşırtsın inşallah 🙏 Rabbim şifa versin🙏🙏🌼🤍
Bsmlh Dilekk61 allahım yar ve yardımcın olsun cnm dualarım senınle ne sorunu var bılmıyorum ama Rabbım büyüktür tıpta yanılır çoğu zaman inşallah sapasağlam saglıkla kucakla🤲🤲
Dilekk61 Bsmlh Amin Allah razı olsun başında sıvı birikmesi var ve beyincik yapışık normal bebekten başı çok daha büyük artık sezeryanda çıkamaz diye erkenden almak zorunda kalınıyor 😢
Dilekk61 Hafizeplt 13 haftalıkken saptandı o zamandan bu zamana geldik rabbime çok şükür başında sıvı birikmesi var beyincik yapışık 😢
Hafizeplt Dilekk61 doğunca tedavi edilebilir canım inşallah sağlıkla gelir çok üzüldüm dua etcem rabbim kimseyi evladı ile sınamasın🥺
balbocegim27 Dilekk61 canım geçen gün burda bi postta okudum kesin yaşamaz demişler o bebisinde beyinle ilgili rahatsizliklari varmış anne ne amniyosentez ne fetal dna yaptırmış ve sağlıklı doğmuş inşallah rabbim mucizesini sana da gösterir