Denizcyc ANT19- Ben de aynı fiyata aldım ama henüz kullanamadım ağustosta inşallah 😂 Kuzenim kullanıyor çok memnun. Zaten ayrı bir çöp kovası alacaktım bunu tercih ettim o yüzden
Hafizeplt istanbullugelin34 ben krem rengş aldım nohut battaniye ile triko battaniye sonra yine bebek zıbınları almıştım çok komikti ya eşimle çikolata almaya girdik kitabını suluğunu battaniyesini falan aldık çıktık daha 4 aylık falandı galiba 😂
istanbullugelin34 Hafizeplt bende nohut battaniye almistım cinsiyeti belli degil di sarı vardı ikisine de olur diye hosuma gitti aldim simdi cinsiyeti belliolunca gördüğumü alıyorum 😂
Hafizeplt istanbullugelin34 ben biraz ayarsız almışım ya bi sürü zıbın aldım 😂 alt almamışım yeniden alış veriş yapcam 29+5 deyiz
cahillesohbetikestim ANT19- ! [https://www.hizliresim.com/pv5o09d](https://) Dün babamız almış ilk hediyemiz dolayısıyla bebeğimize ilk aldığımız şey 👶🤰❤🐻
Mhnds ANT19- biz aventin biberonları indirime gitmişti onları almıştık iyiki de almışım 2 katı oldu 😂
BayanZuzu ANT19- hamile bile.oldugu.u bilmeden bimden heveslendim mavi iki alt esofman bide mavi yelek aldim Pembe de vardı ama nedense içimden mavi almak geldi sanırım içime doğmuş şuan 38+0 oglumu bekliyorum😌😌
Skrye ANT19- daha cinsiyetimiz belli değilken ebebekten 10 tane yeni doğan zibin 2 tane pijama almıştım şimdi 33 haftaligiz kızımız olucak ve kızıma hic pembe renk kıyafet yada eşya almicam demistim geçende bi baktım donuna kadar herseyini pembe almışız 😂😂
Susam6 İlk ögrendigımde anne baba yazan zıbın aldm. 20+1 deyim cinsiyeti belli. Ama devamıni almak icin beklemedeyim😌
Mucize_ Zıbın , çorap be biberon seti 😀 hamile olunca eşime süpriz hediye paketi hazırladım daha da bişi almadım .
Fatmakara97 ANT19- ağız mendili 🤣 cinsiyeti belli olsun alacam daha bakalım yarın inşalalh cinsiyet öğreneceğiz
balarisi06 ANT19- ilk bakım malzemelerini aldım cinsiyeti belli değildi kargom geldi ertesi gün cinsiyeti belli oldu sonra yavaş yavaş kıyafet vs aldım sonra dolap ve beşik şu anda sadece bebek arabası kaldı 😆