Dilber1453 Kızlar 30 haftalıgım bebegim karnımda bir yere toplanıyor neden oyle oluyordur acaba korkuyorum ilk bebegim bişey yoktur dimi
AliyeAsel Dilber1453 canım merhaba bende 32 haftalık hamileyim korkma bişey yok genelde baş kısmıda olabilir o sert olan 🤗 benimde öyle
1987gokce Dilber1453 35 haftaligim endişe etme canım bazen o toplanma canını bile yakabilir normal bişey. Kiloları ve boyları artık daha hızlı artıyor. Hareketlerinde sıkıntı yoksa endişe etme. Kanama, su, sancı olursa doktoruna başvur mutlaka.
Dilber1453 Cansum1 bilmiyorum canım kaç gündür böyle korkmaya basladım yeri daraldıgı için mi hareket düzenide değişti acaba
Dilber1453 AliyeAsel bir kaç gündür böyle canım korkmaya baslamıştım bende içimi rahatlattın valla cok saol
Dilber1453 Cansum1 hareketlerini hissediyorum cok sukur iyi ama toplanması korkuttu dokunuyorum hiç tepkide vermiyor
Ozteber Dilber1453 30 saniyeden uzun surmemesine dikkat et günde 10 kere bu şekilde yapmaları normalmis😍
Elif1147 Dilber1453 sertleşiyor canımm hatta eşimede diorm herhalde şimdi çıkıcak😂 ama ben bunun normal oldugunu düşünüyodm ançta hareket ediyor geriliyor ondan. Sertleşince falan nokuyor ki kötü birşey miii?
Dilber1453 Ozteber benim yeni yeni olmaya başlayınca ister istemez korktum bir kaç gündür 3 4kez oluyor canım