Susam20 30+1 haftalık hamileyim normalde herkesin karnında çatlama olurmus benim popom da çatlama olmuş kızlar 😂 tesadüfen dün gördüm şok oldum baya çatlamış hatta kırmzı kırmızı şuan geçiyor mu sonra 😢
1_elif Susam20 sonradan geçmez kalça kasık ve göbekte çatlama olması normal yağğ kullanmanızı öneririm düzenli kullanımda etki gösterir
midekoruyucu Susam20 benim de üst bacakta var önde ☹️ Hemde çok saçma bi şekilde 6 haftalıkken minik minik kendini gösterdi, yok artık ya çatlak değildir dedim ama 38 oldum çoğaldı iyice 😔
Hamileadayibiranne Susam20 benim bacaklar belim falan bi anda çatladı hala şoktayım hemde kırmızı kırmızı 🤣🤣
1_elif midekoruyucu mutlaka yağğ kullanın derim şimdiden baslayın doğumdan sonrada aynı şekilde zamanla gider inşaallah
midekoruyucu 1_elif inanın bana gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum bana mısın demiyor 🤷🏻♀️ 12 gün kaldı zaten olan oldu 😂
midekoruyucu 1_elif 7 kilo aldım şuana kadar, çok da irileşmedim ama şaşkınım 🤷🏻♀️ Karnımda bi kaç tane mor damar var tam göremiyorum çatlak sanırım ama bacağım bildiğin fay hattı 😅