Kuzuveannesi 1_elif saatler öncesinden yeme doktorun yanına girmeye en fazla yarım saat kala yemeye başla ben içeri girerken meyve suyumu bitirip girmiştim ve hiç durmamıştı doktor bile çok enerjik demişti 🤪
Mk34 Tahminde bulunabilir ancak cinsel organ gelişimi 16. Haftanın sonunda tamamlanmış olur.O haftada plesantanın duruş açısına göre yorum yapar doktor fakat cinsel organ göremez Cunku tam olarak gelişmemiştir
Nazlican1994 1_elif benim 11. Haftada belli oldu yarın sende öğrenebilirsin belki bebişin duruşuna bağlı. Sağlıkla gelsin inşallah ♥️
1_elif Nazlican1994 cinsiyeti erkek miydi sizin de genelde bu haftada öğrenen anne adaylarının hep erkekmiş ☺️☺️
Nazlican1994 1_elif evet benim de oğluşum olacak nasipse ama kuzenimde 11 haftada öğrendi onun kızı oldu 😍
Minik_fasulye 1_elif 11 haftalıkken erkeğe benziyor ama kesin değil dedi 18 haftalıkken kesin kız dedi ☺️ Detaylı ultrasonu bekliyorum şuan ☺️Bu yüzden hazırlıklara başlamadım daha
[silindi] 1_elif bir şekilde anlıyor doktorlar benim Dr um da ultrason girer girmez baktı bak burda çıkıntısı bebeğiniz erkek dedi sonra herseyine baktı en son bı daha baktı bacak arasından evet erkek dedi
gozentuncer07 Bende 12haftalik bugün gittim doktora hatta önde gidiyorsunuz dedi bana doktor 2li tarama testi için doktora bı tahmin yapinn lütfen dedim çok erken daha dedi ısrarla sordum yine..Baktı baktı annesi bebeğin sırtını dönmüş dedi öğrenmeden geldim..
1_elif gozentuncer07 ben ultrasyondan yarım saat once çikolata ve karısık meyve syu içtim sırtüstü yatıyordu 11 haftada öğrendim kız oldugunj