Umudayolculuk36 Ben bir türlü damak zevkime uygun peynir bulamıyorum daha çok köy peyniri yani sert peynir seviyorum bu dönemde hangisi faydalı öneriniz neler ve en önemlisi nereden alıyorsunuz?:)
midekoruyucu Umudayolculuk36 peynir olsun da farketmez hepsini yiyorum valla 😋 peynirin kalbi diye bi peynirci var bizim burda, bi çok şubesi de var ordan alıyorum, pazarda sürekli alışveriş yaptığım yer var ordan alıyorum değişiyor 😋
metehaninannesiii Umudayolculuk36 ben peynir hastasiyum kasar peyniri ezine peynir süzme peynir tel peynir top peynir hangisi olursa yerjm😂😂😂
ilkgozagrimhavinim Umudayolculuk36 ben kaşar peyniri ve ezine peyniri tüketiyorum her gün. Ezineye bayılıyorum🤤 kaşarda bebişe kilo aldırırmış ondan yiyorum. Eşim vanlı, arada otlu peynirde tüketiyorum vandan özel istiyo bazen. Ama her zaman değil.
Basakgul Umudayolculuk36 Erzincan dayım buranın tulumu meşhur vazgeçilmezim ☺️ kuru çökelek ya da lor da yiyorum en sağlıklı olanları bunlar ☺️
Dilekcnkn ilkgozagrimhavinim Benim eşimde vanlı sıcak ekmekle çok güzel oluyor ama o kadar yedim ki otlu peynirden artık kendi memleketimin peynirini özledim 😂😂
Dilekcnkn Umudayolculuk36 Valla her türlü yiyorum keçi peyniri , ezine , süzme, kaşar diğer tuzlu peynirlerden köydekilerden ben ve annem adeta peynir olmadan yaşayamayız
ilkgozagrimhavinim Dilekcnkn aa ne tesadüff🤗 valla otlu peyniri sütte bekletip yiceksin. Lokum lokummm😍 denemediysen bi de öyle dene. Ekmek çok yediriyo ve çay çok içiriyo diye tercih etmemeye çalışıyorum bende ama arada gidiyo 🙈
Dilekcnkn ilkgozagrimhavinim Bizim evdeki topraktan olan sizde ki öylemi yoksa suda mı hiç denemedim vallahi