Asl34_ 38+1 haftalık hamileyim . Bebeğim normalde çok hareketlidir . Ama iki gündür sanki hareketlerinde bı azalma var toplanıyor sanırım karnım taş gibi oluyor. Randevum 1 temmuz Doğum yaklaştığı için mi böyle oluyor acaba 4 temmuz da sezeryan olacağım .
gozdekrks Asl34_ evet doktorunuza mutlaka ulaşıp bilgi verin telefonda da olsa doğum yaklasmis diye de olabilir ama yinede bence tedbir alin
Yasinimm Asl34_ aynıyız ben de de tık yok Allah nasip ederse inşallah 3 temmuz sezeryan alıcak doktor
Asl34_ gozdekrks doktoruma o kadar çok mesaj atıyorum ki uataniyorum artık . 🤦 Ayaklarım.bir anda şişti karın altında fok fazla batmam var bunlarinyazmist.en son endişe etmeyin normaldir demiş. Bunun içinde biraz bekliyim olmadı yazarım yine
Asl34_ Yasinimm ya ama benim ki hareket ediyor ama normalinden daha az normalde ben onun hareketlerine uyanırım ama şimdi ben kendim uyandırıyorum .
Kuzuveannesi Asl34_ bugün pazartesi aradan 3 gün geçmiş benim sabah hiç birşeyim yokken akşama doğurdum 🤪
ANT19- Asl34_ bende 38+2 hastalığım son bir haftadır bebeğimle hareket var ama eskisi kadar güçlü değil doktor yeri daraldığından olduğunu söyledi Hareketler tamamen kesilmesine endişe etmeyin inşallah Benimde son bir haftadır karnım taş gibi oluyor inşallah doğumun yaklaştığının işatetidir😂