Tazegebe1 Kızlar gelelim benim doğum hikayeme😀Ben 39+1 de sabah bi uyandım nişan gelmiş ve normalde olan yalancı sancılar bugün farklı gelmişti yani bebek kasılıyo ama daha adet ağrısı gibi ve uzun sürüyo neyse ben hiç kondurmadım yani nişan gelince 1 hafta sonrada doğumu olanlar var😕Ben bu süreçte çok doktor değiştirdim ve nedendir bilinmez kendimi hep sezeryana göre hazırladım🤰Sonra neyse ben yine de evi süpürdüm işlerimi hallettim alışverişe çıktım derken saat öğlen 4 gibi sancılar baya sertleşti ama yinede idare ediyodum eşim geldi hastaneye gittik daha 1 cm bile değil demez mi doktor😕Sabah ondan beri sancı çekip 2-3 cm falan bekledim yalan yok sonra eve geldim plates topunda hareketler yaparak karşıladım sancılarımı küvete oturdum ılık suya falan sonra 6 saat sonra tekrar gittim yine aynı açılma dediler benim moralim çok bozuldu direkt sezeryana alın beni benim açılman olmuyo dedim annem girdi devreye ablanın doktoruna da gidelim dedi bende tamam dedim hiç önünden geçmediğim bi hastaneye gittim doktor bi baktı 4 cm dedi ben şok bana bi cesaret geldi doktor beni ilk defa gördüğü halde normal doğuma çoo teşfik etti uzun uzun konuştu tekrar diyorum Allah bin kere razı olsun ondan neyse yatışım yapıldı bi yandan stresliyim hiç gitmediğim bi hastane nasıl olcak derken doğumhanede sancılarımı karşılamaya başlamıştım bile😀1 saat sonra 6-7 cm oldu sonra 1 saat geçti 8 cm oldu ama artık sancılar baya sert gelmeye başladı sonra artık ben bağırdım bana ıkınma geliyoooo🙈neyse doktoru çağırdı ebeler doğum başladı benim ki biraz zordu çatım dardı ama doktorum öyle bi cesaret verdiki denedim bende bebeğimin kilosuda az ve uygundu🤩neyse yarım saat sürdü ıkınmalar vs saat 4 buçukta sabah ezanı okunurken son bi ıkınmamla oğluşum kucağımdaydı balık gibi kaydı içimden o anın tarifi yok işte o bana bakıyo ben ona😍konuştum onla hemen götürmediler zaten ama çok rahatlamıştım sonrada doktorum minik bi kesi atmış yoksa sen yırtcaktın dediler onub dikilmesini bekledim sonrası malum odaya çıkış oğlumla buluşma vs🌸sorularınızı alayım benim en büyük şansım daha ilk defa gördüğü birine bu kadar yardımcı olan doktorumdu aşırı normal doğum yanlısı bi doktor😍
Annesininbitanesi1 Tazegebe1 kesiyi keserken yada dikerken acı hissettiniz mi gözünüz aydın hayırlı olsun 🧿🥰
Aysecan123 Tazegebe1 sansliymissiniz ne guzel dogum olmus. Peki korktugunuz kadar var miymis? Veya kesi ve dikiste caniniz aciyor mu? Suan eve geldiniz nasil hissediyorsunuz kendinizi? Dogumdan coook korkuyorummm
Seyda23 Gözünüz aydın öncelikle, Allah analı babalı büyütsün, hastane ve doktor bilgisini verebilir misiniz rica etsem :)
Tazegebe1 Seyda23 Özel sultanbeyli saygı hastanesi doktor selda alkan kesinlikle gözü kapalı kendinizi emanet edin bi anne şefkatiyle davranıyor🥰
Tazegebe1 Annesininbitanesi1 Asla hissetmedim kesiyi ataken yalan yok o an bebek çıksında nasıl çıkarsa çıksın düşüncesinde oluyosunuz hissetseniz bile kabul edersiniz😇Dikiş içinde uyuşturucu yapıyo zaten onu da hissetmiyosunuz :)
Tazegebe1 Aysecan123 Asla kendinizi korkutmayın yani ben hep sezeryan odaklı biri olarak normal doğum yaptım son 4 saatten gelişti her şey diyebilirim bir de tanımadığım bi hastane ve doktora emanet ettim kendimi düşünün🥺Evet zor mu zor yani 8 cmye kadar sancıları derin nefesle karşıladım ondan sonra zaten hemen ilerliyo yani dayanılmicak bi şey yok Allah sabrını veriyor🌸Kesinlikle normal doğum şansınız varsa deneyin çok şükür her işimi kendim görüyorum diyebilirim sonrası için büyük rahatlık🥰