Selin2010 Arkadaşlar hamile iken B12 takviyesi kullanan varmi? Doktoruma ulaşamadım memleketteyim.. Eczaneye gitsem hangi ilaci almalıyım bilemedim
ilkgozagrimhavinim Selin2010 benim b12 im çok düşüktü. Hapla olacak gibi değil dedi doktorum iğne yazdı. 5 günnarka arkaya, sonra 5 hafta haftada 1,şimdi doğuma kadar ayda 1 vurulmaya devam
Heyoo92 Selin2010 benim B12 im çok düşük çıktı. O yüzden doktor hapla değil de iğne ile daha iyi sonuç alacağımızı söyledi. 5 gün boyunca her gün , daha sonra doğuma kadar da aylık yaptır dedi. O şekilde devam ediyorum en başından beri.
HavvaAtasoy New life B12 plus kullanıyorum hamileler için ilaç değil vitamin dil altı tavsiye ederim hamileliğin başından beri bunu kullanıyorum
sivlimglsh Benimde 60 civarlarına düşünce doktorum Benexsol kullanmamı söyledi hergün aynı saatten 1 tane içiyorum
madame benimde düşük genel olarakda hep dusukdu sadece hamilelik dönemde bebek etkilenmesin diye takviye sldim suanda almaya da devam ediyorum solgar 1000 olandan doktor haftada 2 gun 1 hap al dedi dil altına o şekilde kullaniyorum