BhrDnmz çok teşekkür ederim 🙏🥰. Banada spinali önerdiler ama bende uyutulmak istedim çünkü korku stress panik o duyguları yaşamak istemedim. Beni ameliyathaneye sabah 8.20 de aldılar . Okadar hızlılardıki anlatamam. Bebeğe narkoz fazla gitmesin diye ayıkken sondayı taktılar gerisini hatırlamıyorum 😀 8.36 bebek doğmuş. Hatta dışarıda bekleyenler çok şaşırmış bu kadar hızlı diye. Onun dışında beni ayıltmaya çalıştıklarını hatırlıyorum. O uyku oladar tatlı geliyor ki gözünüzü açamıyorsunuz 😀ama ben ağrı veya sızıyla uyanmadım 9-9.30 arası beni odaya aldılar ve bebişimi kucağıma verdiler. Sakın korkmayın zaten okadar cok ağrı kesici yapıyorlar ki gerçekten ağrıyı hissetmiyorsunuz. Doğumdan 15 gün onceden bende başlamıştım korkmaya hatta hastaneye gittiğimiz günkü stresimi unutamam 😀 ama göz acıp kapayıncaya kadar geçiyor siz içinizi ferah tutun. 4 saat birşey yiyip içemedim. Aklınızda olsun bol bol su için ben 3 litre su içtim. Daha sonra yürüdüm. Öyle yataktan sancıyla falan da kalkmadım. Hafif bi sızlama oluyor. Zaten sancınız artmaya başladığında hemen iğne yaptırın 5 dakikada fayda ediyor. Ertesi gün yataktan tek başıma kalktım ve bebeğimi kendim kucağıma aldım. Hatta doktorum istersem beni taburcu edebileceğini söyledi ama ben ne olur ne olmaz diye 2 gece kalmak istedim. Gayet güzel bir ameliyat ve doğum geçirdim şükürler olsun. İnşallah sizin içinde aynısı olur 🙏 sağlıkla bebişi kucağınıza alırsınız 🌸