Cansuervaa Kızlar merhaba 😃 bi oğlumuz Olacak inşallah ama bir türlü eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda eşim Selahaddin Eyübi istiyo bense Araf istiyorum sizce hangi olmalı buarada bi kızımız var Erva Leyla ismi
Fermandeniz Cansuervaa Araf arada kalmakla alakalı değil mi başka anlamı var mı ? Eyyup Araf koyun iki tarafın gönlü olsun😊
Syma-ma Cansuervaa Selahattin Eyüp olsa neyse de Eyyübi? Yani eyyubun oğlu Selahattin demek olmuyor mu acaba bilen biri varsa açıklasın. Çünkü öyle bir isim yok🤷 Sizin kararınız tabi ama ikisini de sevemedim 🙈
esra556141 Cansuervaa Türkiyede yasiyoruz sonucta eyubi pek uygun degil bence eyup olsa ne oluyo cocukla dalgada geciceklerine eminim ilerde esiniz bunu düşünsün sadece bizim hosumuza gitmesi yetmiyo yani isimlerin
Menekseyorulmaz Eşinizin o ismi istemesinin bir sebebi var mı ? İleriyi düşünerek isim koyun bence Araf güzel isim 😍
Cansuervaa Menekseyorulmaz hayır çok hoşuna gidiyormuş ağır isimleri seviyo kızımınkini bana bırakmıştı şimdi sıra bende diyo 😅
Susamtanem2 Cansuervaa hoşuna gidiyor ama çok uzun isim soy ad eklenince çocuk yorulur sınavlarda falan
Cansuervaa Fermandeniz Araf isminin anlamı Cennet ile cehennem arasındaki yer. 2. Sert, tepe. Eyyüp demiyo işte eyübi diyo 😅😅
uraluygar Cansuervaa sene olmus 2021 agir isim sevebilir esiniz ama selahaddin eyyübi cok cok agır bir isim. İleriyi düsünmek gerekli isim icin bence daha güzel isimler bulabilirsiniz :)
Azizetskn Cansuervaa Selahattin Eyyubi eski bir Kürt komutanın ismi de bebek için hiç uygun olduğunu düşünüyorum
Rosaa21 Cansuervaa selahaddin eyyubi çok değerli bir kürt kökenli komutandır mescidi aksayı feth etmiş müslümanlara vermiştir bence güzel isim zaten selahaddin ismiyle seslenirsiniz okulda da öyle seslenilir eşinizi kırmayın 🌸
Fermandeniz Araf ta ağır bence anlamı cennet ile cehhennem arası arada kalmak yani bence isimlerin anlamı çok önemli karar sizin tabiki sağlıkla alın kucağınıza inşallah benim dayımın ismi Selahaddin hep Selo diyolar valla :)