Ipeksari57 M-l-k Görüştüm tabi gece doktora da gittim yatış dedi ama evde sancılarını çekmen daha iyi olur dedi sancılar düzensiz düzene girerse suyun gelirse gelirsin dedi evim yakın hastaneye şuan beklemedeyim dediğiniz gibi doktorum da her an doğum olabilir dedi ama net bizde bilemediğimiz için seni hastanede tutarsak ne kadar kalırsın belli olmaz dedi. Bende belli olmadığı için eve geldim ama inanın çektiğim ağrı beni bitirdi Rabbim tüm annelere kolaylık versin inşallah 🤲🏼😔
M-l-k Ipeksari57 Allah yardımcınız olsun, bende normal doğum istiyorum ama korkuyorum 🙄bize doğumunuzu paylaşırsanız sevinirim, inşallah pozitif bir doğum hikayesi olur, Allah bir sancıyla doğurmayı nasip etsin 🙏
Ipeksari57 Gulbeyazk Kımıldayamıyorum bile uzandım canım biraz once tuvalete gittim biraz icinde kan var gibi nişana benzer kahverengi bir akıntı geldi ağrım biraz az ama arada karnım acıyor sanki birazdan doktora gidicem bebek hareketleri de az
Ipeksari57 M-l-k Paylaşırım tabi Allah’ın izniyle normal doğum istiyorum bende ınsallaj en kısa zamanda alırım bebeğimi kucağıma Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏼❤
Ipeksari57 Gulbeyazk Yemek yedim zor oldu ama mide bulantısıyla şuan haraket ediyor ara ara. Doktorumla görüştüm yarın sabah gidicem bakalım ne diyecek tabi Allah’ın izniyle sabaha kadar bir sorun olmazsa 🤲🏼❤ Çok teşekkür ederim bunarada canım benim 🥰
Ipeksari57 Gulbeyazk Suanlik iyiyiz canım benim Allah razı olsun sende bebeğin de iyi olun inşallah 🥰
Gulbeyazk Ipeksari57 âmin canın cümlemizden şüphelendiğim bi durum olursa yazarsın tecrübelerimizden faydalanırız
Ipeksari57 Milenka Evet evrt doktor da öyle dedi ama her insan bir de olmuyor diye ekledi bende arada kaldım 🙄