NisaEnsarurek Meraktan ölmek üzereyım kız dıyolar ama yanılabılırızde dıyolar 33+4 oldum hala cinsiyet yok yüzü yok telaşlıyım artık korkuyorum da resmen saklıyo kendını göstermiyor bu durumu yaşıyan varmı aranızda ??
melgimmm NisaEnsarurek ben ben cinsiyetini biliyorum o grantide 9 uncu aya grdik bi kere duzgun goremedim ultrasonda🙂
Rain81 NisaEnsarurek bende cinsiyetini 24. Haftada öğrendim şuan 32+2 olduk ama hala yüzünü net görmedim, hep elleri yüzünde ve ağzında , şimdi de doğum pozisyonuna girmiş görmek daha zor
Emineymen NisaEnsarurek ben 🙋🏻♀️30+3 haftalığız her gittiğimizde umutla gidiyoruz ama yüzünü görmeden geliyoruz tek gördüğümüz yeri omurgası buna şükür 🙏🏻
Zeynebinannesi NisaEnsarurek valla ben ayrintiliyi da girdim yuzunu zar zor cekti inat bunlar valla doktor ne yaptiysa gostermdi dogumuma iki hafta daha var hala yuzunu sakliyor
Ozge_brbr melgimmm aynen bende özele De gittim aynı şekilde düzgün bir ultrason çıktısı alamadım 😊 en son gittiğimizde doktor annesine sarılmış bebek o yüzden yüzünü göstermiyor dedi 🙈
Beyzateo Ben de göremedim hiç doğru düzgün. 36 haftalığız. Cinsiyeti belli ama artık doğduktan sonra görecez heralde🤷🏻♀️
NisaEnsarurek 1PrensAnnesi kız dıyolar ama net degıl gibi dıyolar bütün kıyafetlerı kıza göre aldım yinede hayırlısıyla dogsunlar hepsı inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Yüzünü görsem birazcık rahatlıycam ama yok 😂
Zeynebinannesi NisaEnsarurek sancim oldu simdi doktora gittik muayene etti kanamam oldu 1 saat sonra gecmezse yatis verecekler dua edin ya
NisaEnsarurek [bilinmeyen] yarın doktor günümüz bakalım ne olucak bu sefer sağlıkla doğsun yavrularımız inşallah 🙏🏻😘❤
gizemmm NisaEnsarurek valla bizim de aynı. Her doktor kontrolüne heyecanla gidiyoruz ama hiç yüzünü göremedik bi kolu yetmiyor iki koluyla yüzünü kapatıyor 🙂 kız bizimki cinsiyeti belli ama yüzünü göstermiyor yüzü hariç her yerini görüyoruz 33+6 yım. Meraktan çatlayacağım bende 😄
NisaEnsarurek Zeynebinannesi ay kıyamam hadi hayırlısı inşallah sonuç bildir bize canım saglıkla doğsun bebişlerimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zeynebinannesi NisaEnsarurek evdeyim suan geceyi evde gecirdim bakalim bugun ne olacak amin insallah canim dua edin
Sonay NisaEnsarurek en sevdiğin aşerdiğin şey neyse onu ye öyle gir ultrasona bide oyle dene ben 12-16 haftalarda girdim gostermedi kendini çikolata Vişne suyu fayda etmedi portakal suyunu çok seviyorum onu içtim 19 haftalıkken tam net gorduk sizde oyle deneyin istiyorsanız ?