busracekerr Uykucu2307 valla cok haklısın bize söyle bizde yaparız diye bisey yok söylenmeden yapılır bazı seyler insanların işine gelmiyo emin ol annem kaç kere temizliğimi yaptı ve kendim yaptım eşimde sağolsun ama diğerlerinden sadece bizede söyle söylencek sey değil bu düsünüp yapılır insanlar cok düsüncesiz gerçekten allah sabır versin hepimize
Uykucu2307 busracekerr aynen. Söylesem ben arkadaşlarım da gelip yardım edelim diyorlar. Yani olcak şey mi. Kendiniz gelin yapın
busden busracekerr 35+0 hala yapmaya devamke 😅 enerjim yerinde allaha şükür bide bu sıcaklık terleme olmasa
Banuka Cesrabkn gerçekten maşallah🧿çok şanslısınız ki haliniz var yapabiliyorsunuz tüm işleri.Ben 6 haftalık hamileyim annem yapıyor her şeyi çünkü aşırı halsizim ve koku hassasiyetim var.Önceki hamileliğimde böyle değildim.Morali de bozuluyor insanın boş boş yatıyorum bi işe yaramadan ayağa kalksam hemen yoruluyorum
EsilaErtugrul busracekerr 34+3 üm bugün evi süpürdüm sildim, tuvaletleri temizledim toz aldım, çamaşır yıka kurut ütü yaptım, sonra bide yemeğimi yaptım😂 tam gaz devam biz yapmazsak kim yapıcak mecbur🥰
Prensesiminyolculugu busracekerr ben gebeligimi öğrendiğimden beri hiiic yapmıyorum sadece yemek ve çamaşır serme okadar korkuyorum 20+2 şuan 🤭😂
Ybdc busracekerr 33 mu :) 36dayim daha yeni doğum iznine çıktım yine de duramıyorum hareketsizlik kotuu bulaşık çamaşır ev sil süpür yemek yap,,,bari onlarla hareket edeyim dedim 😊
SMMM123 Ozgepoyrazaden onu bende merak ediyorum açıkçası. Yarn anestezi Dr onay verirse hftaya pzt sezeryana girecegm 😁😍
iremakar35 busracekerr 32+1 oldum ev işlerini asla bitiremiyorum hergün yapsam bile sanki ev hiç temizlenmiyor gibi geliyo psikolojim bozuldu artık 😂🤦🏼♀️
Milenka busracekerr 33+6 dayız 😂ben yapıyorum detayları yazmayayım nazar degmesin 😜 Daha da çok yapcamda bebise birşey olur diye ağırdan almaya çalışıyorum
Hazal_hazar 35 oldum dun oglumun arkadasi geldi altkat ust kat tum duvarları ve camları sildiler gerisi kolay yardimcim memlekete kitmis yapcak bisi yok isim bitmeden dogurmiyayim yeter
Mavis40 busracekerr vallaha 37.haftamdym son gaz devam hele ki titizlik hastayım dur dıyemyrm kendime