elifinannesiiii 34+3 ten sesleniyorum; gece uykularım haram oldu bana bir haftadır 0 uyku ile duruyorum zaten sıcaklar bastırdı bide her gece yatağa geçtiğimde nefes darlığı tıkanma hissi geliyor yataktan kalkınca geçiyor. Artık ağlicak duruma geldim😬
Melikeeasell elifinannesiiii 30+3 haftalığım bende aynı durumdayım hiç uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum uykusuzluktan ağlıyorum yaa☹️bide ayaklarım çok yanıyor ☹️
Aleovera elifinannesiiii 37. HFta ayni durumlar sabaha kadar 4 tişört degstryrm bacaklarm bile su gibi sıfır uyku
ilknrkrkc elifinannesiiii 37+1 deyim uykusuzluk artık hadsafada. Bide sıcaklardan dolayı isilik oldum hep kaşınıp duruyorum mahvoldum resmen günlerdir 🤦♀️
Kelebek14 Bnmde öyle oluyor gün içinde yor kendini hareket et bol bol akşamları yürüyüş yap yorul bnm azda olsa çarem bu oldu
Hulyao Bende yaşardım bu durumu ancak çözümü nefes egzersizinde buldum. Yatarken derin derin nefes alıp verin ve gözlerinizi kapatip nefesinizi dinleyin ben çok faydasını gördüm.Suan 37.haftadayim bu sayede saatlerce uyuyabiliyorum.
yuvamerve17 elifinannesiiii ben daha 30+6 dayım ve bende öyleyim , yatınca nefes alamıyorum , aşırı sıcak ve bazen hareketlerden uyuyamıyorum
Asyamira elifinannesiiii 33+5 haftalığız sıcaklardan uyumak asla mümkün olmuyor hayatımda sıcaktan hiç bu kadar rahatsız olmamıştım 😒