Momyyy16 Happykariner canım benim adetime 5 gun kala net sonuç aldım, hamilelik gibi bir beklentin varsa gec dollenmede olus olabilir hayırlısı olsu hakkında
Suleasyaa 6 günü bilemeyecem bence cok 3rken ama benim 2 gün kala poztifti silik şekilde ve beta 34 tü .Yani 6 gün öncesi pozitif olması çok zor gibi
Happykariner Suleasyaa hayırlısı olsun canım kendimi strese sokmamaya , her ay aynı şeyleri yaşamamaya çalıştığım için üstüne düşmemeye çalışıyorum sorayım dedim
Suleasyaa Happykariner insallah Rabbım en kısa zamanda hayırlı haberi almayı nasip eder.Herseyin hayırlısı olsun vaktin de gelsin inşallah hayatınıza 😇🙏
Bayanfindik Ben hamileliğimi adet tarihimden 7 gün önce kan tahliliyle beta 10,39 ile öğrendim. Döllenme zamanına bağlı
Happykariner Bayanfindik anladım canım zaten bende hiç umutlu değildim sadece bu durumu yaşayan var mı diye merak ettim
Tusami Happykariner var canım ben 🙈adete bir hafta kala bete 0,100 çıktı, 4 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı 👍
Tusami Happykariner inşallah canım ben boş gebelik geçirdim şimdi tekrar istiyorum inşallah hepimize nasip olur 😊🙏
Happykariner Tusami Rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua ederim
Tusami Bfduam evet hiç sorma birde doktorla telefonda görüştüm bana yükselmez değer demişti 😆neyse onu kaybettim inşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik nasip olur
Acbcdef Benim adet günümde negatif çıktı yaklaşık adetimden 10 gun sonra pozitif çıktı. Yumurtlama takibi yapıyordum gec yumurtlamistim belki sizde de o olabilir.