Amineninannesiii 9+2 haftalık hamileyim kızlar 3 haftafır falan soluk borusunda mı desem boğazımda işte böyle yanma oluyor af edersiniz kusmuğum geliyor ama geri gidiyor gibi ekşime gibi nasıl anlatsam bilemedim yaşayanlar anlar elbet nasıl geçer bu😞
Afifeelif Amineninannesiii canım ben yaşamadım ama birçok gebelikte duydum şahit oldum.. gebelik reflüsü de diyen var bu rahatsızlığa.. ilaç ile hafifliyor diye biliyorum kısa zamanda doktorun ile bir görüş istersen.😊 Rabbim şifa versin
Esrakvsgl Amineninannesiii çok erken mide yanmasi yaşıyorsun benim o zamanlarda bulantım ve kusmam çok olurdu. Şuan 27 haftalık hamileyim ve bir aydır mide yanması başladı saç felan çıkıyor diyorlar bilemedm ama korkma büyük ihtimal seninde bulantıli bir hamileliğin olucak
Umida Afifeelif reflü ben hamıle kaldım ılk günden yaşıyorum havuç 🥕 çok ıyı gelıyordu bana bır de uyumadan önce süt içıyordum doctora söyle canım ılaç verır ben 37+2 hale devam ben omezaprol kullanıyorum renı şurup vermıştı onu hıç ıçemedım
Amineninannesiii Esrakvsgl şöyle söylim çok nadir mide bulantısı yaşadım şu an bile yanıyor o kadar kötüyüm ki
Suleasyaa Reflüden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla benden bastan beri gaviscon kullanıyorum. Hamile değilken de mide icerigim hep agzim da idi .gebelikte iyice arttı tabi
tontirik Amineninannesiii 2-3 çay kaşığı karbonatı bir bardak suya katın üstüne limon sıkın. İsterseniz sıkmayadabilirsiniz. Karıştırıp yavaş yavaş için
Tugbamete Amineninannesiii büyük ihtimal gebelik reflüsü var sizde gavisvon kullanabilirsiniz sütte iyi geliyor geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda geçer 🙏🏻