Gupssse Ilkayy birden ayak şişmesini bende yasiyrm bu gece normalde olurdu ama bu gece aşırı şişti ve yanıyor
Cnn1234 Tansiyonunuza baktırın mutlaka. Benim ayaklarım da çok şişmişti o haftalarda. Tansiyon sıkıntım varmış tesadüfen öğrendik. Hiçbir belirtim yoktu. Bir sıkıntı varsa erken önlem alırsınız daha iyi olur.
Cnn1234 Ilkayy Gün içinde baktırın. Tansiyon sıkıntısı varsa zaten hep yüksek çıkıyor. Benim ayaklarım kalıcı hale gelmişti dinlenmeyle falan geçmiyordu.
Borulce Ilkayy hahaha sıcaklardan benimkilere iğne batırsan foşş diye patlayacak ve doğuma daha 3 hafta var 😅 ayaklarını yukarda tutmaya çalış bol sıvı al
Symazturk Ilkayy ayaklarınızı soğuk su dolu bir kovaya içine tuz ve buz atarak dinlendirin çok iyi gelecektir 32. Haftaya gireceğim daha şişmeye başlamadı benim 😌
Zezeeeyyldrm Ilkayy korkutmak istemem ama tansiyonla alakalı olabikeceğini okumuştum bi yere doktoruna sor canım
tugbaoztrk Ilkayy Bende 37 haftalik olucam çok fena şişiyor ama o haftalarda öyle bı sorunum yoktu yine bı doktora soyleyin Benim doktorum tansiyonun yuklesirse hemen gel demişti yükselmedigi sürece sıkıntı yok demişti
Duygus97 nurdane3504 merhaba benim de sağ ayağım ve sağ elim daha fazla şişmiş şekilde nedendir diye doktora sordunuz mu hiç? Dikkatimi çekti Bi sorun olmasından korktum acıkcası
nurdane3504 Duygus97 yarın kontrolüm var gidicem sormayı unutmam inşallah dizede yazarım🤗 bı sorun olduğunu düşünmüyorum bazılarında sol daha şiş oluyor mesela bende de nedense sağ daha şiş 🤷🏻♀️
Bebek4545 Ilkayy 20 haftalığım bu kadar olmasa da şiş akşamları bebe yağı ile ovuyor eşim tuzlu yiyoruz galiba
Esen3535 Ilkayy bende 33teyim doktor Yürüyüş faydası yok dedi ödem e sadec tUzu azalt doğumdan sonra geçer anca dedi ağlıyorum artık
Duygus97 nurdane3504 benim de yarın kontrolüm var ben de sorcam size yazarım diyecektim 😊 aynen ben mesela sağıma daha fazla yatıyorum belki ondan olabilir
Duygus97 nurdane3504 merhaba sordunuz mu doktorunuza neden sağ tarafta şişlik daha cok olurmuş? Ben sordum idrarımda protein yok tansiyon da normal olduğu için normaldir dedi tuzu azalt dedi ben zaten tuz minimum tüketiyorum
nurdane3504 Duygus97 doktor da bana sola daha çok uyu dedi ama nedense alışkanlık bende saga daha çok uyuyorum 😄🤣
Duygus97 nurdane3504 valla ben de aynı aksama kadar sola yatıyorum gece ne yaparsam yapayım sağda uykuya dalıp uyandığımda da kendimi sağda buluyorum😂
zeyzeey Ilkayy ah ah canım bide benim ayağımı görsen sol ayağım balon gibi kızarma yanma morarma hepsi var 😏