Karanfill İyi geceler. Doktorum geçen ay erken doğum riskinden dolayı progestan yazmıştı. Ama bu ay yazmadı. Unuttu mu ki. Yoksa sadece 1 ay mı kullanılıyor? Doğuma kadar mı?
Eylul_naz09 Karanfill benımde aynısı basıma geldı 2-3 gun kullanmadım dye basladı kasılmalarım agrılarım hastanede yattım 4 gun .eger kontrolune cok varsa ara bı sor doktorunu gec kalma kullanmaya eger kullanıcaksan .38+3 oldm hala kullanıyorum yarın kontrol var bıraktırır herhalde artık dogurayım dıye
micky Belki risk ortadan kalkmıştır yada ilacının gittiğinin farkında değildir.Takipli tek hastası sen biz olmadığımızdan ilaçlar konusunda unutma yaşayabiliyorlar.Ben 6.haftadan 19.haftaya kadar kullandım,sonrasında gerek görmedi.
Ilkayy Karanfill düşük riskim vardı kanamam oldu. Doktor 6 aya kadar kesmek yok dedi 6 aydan sonra azaltacak dedi tam bırakcaz bile demedi
Karanfill Eylul_naz09 valla şuanlık bi sıkıntı yok. Doktorumda ulaşılacak bi doktor değil. Bir dahaki kontrole 2 hafta. Var. Ağrılsrım olursa acile giderim artık