Mltmtb Ilk bebegim subatta dogdu pamuklara sardik simdi agustosta dogum yapicam alisveris yaparken kafam karisti. Bebek sadece 48 saat üşürmüş doktorun dedigine gore. Zibin corapla agustosu cikariyor muyuz ?🙈 ben ne alicam yahu ilk gun falan muslin takim mi giydirsem pamuklu bir sey mi ? Bir el atin 🙈🤣
cigdemtureli Mltmtb doğuma son 15 ama yazayım dedim, ben karışık aldım açıkçası askılı, yarım kol zıbın çok ince kumaşlı uzun kollu tulumlar gibi.. İlk Bi 40ı çıkana kadar özellikle yani ortalama 2aylık olana kadar aşırı kıpır kıpır olmadıkları hareket ederek kendilerini ısıtamadıkları için üşürmüş bebişler 🥺 takip edeceğiz bulunduğumuz bölgeye göre artık 🤷♂️ Genelde burdada önceki açılan yaz bebeği giyim postlarındada tek kat uzun kollu bebeği sıkmayan kıyafetler giydirilmesi rahat oluyor yazanlar çoğunluktaydı 🌸🌸
Kediannesi123 Mltmtb tek kat uzun kol giydirilmesi gerekiyormuş canım ilk bir ay üşürlermiş normal hastane çıkışları aldın o yüzden sonrasını da duruma göre alırım diye düşündüm
Hilkatkaradagli Ben aylık şekli aldım ince rahat uzun kol çıtçıt tulum pijama tarzı ince ama uzun 0-3 ay sonra daha kalinlastırıp ay büyüttüm :))
Birtane2307 Valla Diyarbakirdayim ve asiri sicak. Zibin corapla devam edicem gece muslin orterim corabini cikaririm diye dusunuyorum kontrol ederiz üşüdüğünü hissederiz ya merak etme👍🏼
Mltmtb Birtane2307 bende 3 bucuk yil.diyarbakirdaydim hamile kalinca memlekete donus yaptim🤣 ilk hamileligimde diyarbakirda sicatan bayiliyodum 🤣🤣
Lavinyaah Batman yaniyor, nasib olursa ağustos başi doğum gorunuyor,klimasiz nefes alamiyorum , bebiş gelince klima açmaya korkarim ya hasta olursa diye ama nasil dayanicam napicam bebeğe ne giydircem ,zibinmi ,tulummu, ahh kafam cok karisik.ilk gebelik..
Birtane2307 Mltmtb hic sorma hamilelikte de cekilmiyomus ha. Ustelik bebejte en sicak zamanda geliyo ona da yazik