35+4 oldum zaman ne çabuk geçiyor 😂 adet sancısı gibi ağrım var yaklaşık 1 haftadır ve sürekli oluyor bacaklarıma atıyor. Ayaklarım,yüzüm,ellerim balon gibi oldular özellikle ayaklar çok üstüne basınca sızlıyor zonkluyor. İdrara sıkışmam pek yok gün içerisinde ama nedense gece beni mahvediyor. Geceleri çok fazla idrar sıkışmam oluyor çok fazla kasık ağrısı oluyor ve bacak krampları. Lavaboya filan kalkarken karnıma bir bakıyorum yamulmuş çok değişik topluyor kendini hangi tarafa yatsam😂 ve bebeğim çok hareketsiz bir bebek ne yazık ki 😫 ha bu arada geceleri uyuyanlar var mı? İzmirin sıcağı ve nemi beni mahvetti bir daha eğer ki çocuk yapmayı düşünürsem net kışın kalmak için çabalıyıcam çünkü tek kelimeyle İĞRENÇ. Kollarım pişti koltuk altım bacak aram boynum heryerim pişik içinde sabah ve gece duşa giriyorum hiç bişey fayda etmiyor elimde yelpaze buz gibi su içiyorum sürekli klimanın önünde uyuyorum bu sefer adet sancım oluyor gerçekten çok sıcak ve ben ciddi anlamda bu zamana kadar hiç bu kadar zorlanmamıştım hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum net. Telefonla bile konuşamıyorum kulağımda terliyor sanki ve bunu yazarken elimden ata ata yazdım 😫😫 Allahım çok sıcak yarreeebbbiim ölüyorum sabaha kadar uyuyamıyorum o kadar çok uykum var ki hasret kaldım ya