csmgh Kızlar merhaba. 39+1 haftamdayım. Bu akşamdan beri bel ağrım var. Karnım da semsert. Kasılma böyle bir şey mi? İlk gebeliğim olduğu için maalesef bilmiyorum. Yardımınıza ve duanıza ihtiyacım var. 🙏🏻🥰
AESahin csmgh bebeğin toplanması karnı sertleştirmesi kasılma sayılıyor 1 dk kadar sürüyor genelde ve nefesi kesiyor o kasılma 10 dakikada 4-5kez olunca gel demişti doktorum
_defne12 AESahin merhaba bende 36 haftalık hamileyim bu gece acayip kasılma ve sertleşme var karnımda doktorum gel demişti demişsiniz doğuma mı yani
Gokalptugcee AESahin aaaa 4 gün önce nişanım geldi ve hep bebeğim bi tarafa toplanıyor ve ben bilmiyordm kasılma olduğunu sancım ağrım yok die bklyrm evde herkes de doğum sancısı belden vyryr rahat ol dio bana bnm hastaneye gtmem lazım o zaman
AESahin Semaekerbenin nst de sancı çıktı yani tam sancı değildi bebek kasıldıği anlar sancı olarak çıkmıştı bı tane doğum sancısı çıktı.kasilma var mı dedi evet geceleri çok oluyor dedim geceleri gayet nornal ama gün içinde 10 dakika içinde çok kez kasılır sa gel dedi ama doğum için birşey söylemedi
AESahin Gokalptugcee herkes de sancı aynı şekilde olmaz kiminde belden karına kiminde karından bele vurur ama bebeğin kasılması farklı bı olay bunlar hem doğuma hazirlar hem doğumu başlatabilir. Benim kasma ile berbaer düzensiz adet sancısı gibi geliyor şuan bazen belden bazen karından başlıyor