Düşükten sonra hamile nasıl kalıcam diyenler icin çok böyle yorumlar var yeni katıldım bu arada belki benim gibi olanlar var bundan 6 ay önce düşük yaptım spirallı ile hamile kaldım sonra doktor dedi onu çıkarmazsan sakat şansı var dedi çıkarmayı öneriyorum bende tamam dedim dediler 2 gün sonra hastaneye gelin kanama olursa direk gelin bundan İşte dedikleri gibi 2 gün sonra İşte benim şiddetli bir şekilde karnım ağrısı cektım öyle böyle değil oldum sonra tuvalette gittim büyük et parçası benden düştü çok korktum hemen eşime söyledim beni acile götürdü sonra İşte doktor dedi 5 haftalık bebek falan yok gitti dedi çok kötü oldum gerçekten birdaha hamile kalamam sandım sonra kürtaj ol dedi ben tok dedim 2 gün hastanede kaldım onun öbür günü de kardeşimin dugunu var gitmek zorundaydım sonra eve geçtik hastanede sanki plasenta düşütü kemik gibi çok korktum valla çok ağladım eşim moral veriyordu bundan 5 ay sonra şimdi hamile oldumu öğrendim hiç korunmuyorduk eşim korktu yine dusuk yaparsam diye bende oyle ama çok şükür Allah nasıp etti