Bburcuok orkide21 ah canım ya iki tane allerji hapı değiştirdim banamısın demedi kremler losyonlar ama arkadaş momecon önerdi onu deneyeceğim 1 yıl kadar önce elimde bi kaşıntı kabarıklık olmuştu o iyi gelmişti onu hatırladım bugün alıcam bakalım fayda görürsem yine yazarım
Seross10 Hande_ctn benimde iki gündür var kaşıntı karnımda sırtımda kollarımda kabarma yok ama sadece kaşıntı kıpkırmızı yapıyorum kaşırken. 8+3 haftalık gebeyim daha
Bburcuok Seross10 🙈 sen daha yolun başındaymışsın inşallah gıda alerjisi falandır korkutmak gibi olmasın ama bir çok kişi hamilelik kaşıntılarının bir tek doğumla tamamen geçtiğini yazmış ben 31. Haftadayım ben bile çıldırıuorum doğuma kadar geçmeyeceğini düşündükçe
Seross10 Bburcuok birden başladı şu an hem sırtım hem kollarım kaşınıyor hangisini kaşısam şaşırdım 😁 doktora gitsem mi kadın doğuma mı cildiyeye mi bilemedim
Busuu Seross10 önce kadın doğumcuna söyle kanından ne olduğuna bakar gebelik kaynaklıysa tedavi uygular ama gebelik kaynaklı değilse cildiyeciye yönlendirir, benim doktorum öyle yaptı muhtemelen o şekilde yapabilir
Bburcuok MineLule Aralık ayında covid oldum ilk başta hamile olduğumu bilmiyordum ama 3.-4. Haftalarda falanmışım
MineLule Bburcuok covid geçiren kişilerin bir kısmında bir kaç ay sonra kaşıntı oluyormuş abimde olmuştu araştırma hastahanesinde bir doktor söylemişti abime yapma bir ilaç kullandı öyle geçti
Bloggeranne_93 Bburcuok canım karnımız gerıldiği için oluyor malesef bende öyleydim ama cok sukur gectı 32. Haftadayım. Sana tavsıyem sakın kasıma catlarsın sonra. Bol bol nemlendır kasınan yerı cok dayanamadıgın zamanda soğuk su tut karnına rahatlıyorsun 🙏
Gupssse Bburcuok ben de çıldırmak üzereyim şu dolu legende durduruyrm sürekli ayaklarımı kırmızı küçük noktalar cıktı isilik gibi anlamadım
Nur8690 Gupssse aynısı bende de oldu hatta post açtım bunla ilgili yaşayan var mı diye. Ayaklarim balon gibi ve isilik gibi kırmızı pütürler cıktı deli gibi kaşıntı yapiyor
Bburcuok Gupssse gebelik puppu olabilir senin belki onda öyle oluyormuş bi bak istersen benim dışardan görünen hiç bişey yok sadece çok fazla kaşırsam deri altı kanamaları oluyor kırmızı benek benek
imgeeftelya Bburcuok bende aynıyım bebeğin dönmüşmü benim makat gelişi duruyor oda karaciğere baskı yapıyor ondan olabiliyormuş doğumdan sonra geçer diyorlar geceler başlıyor özellikle 3-4 saat uyuyorsam şükrediyorum 😔
Bburcuok imgeeftelya daha dönmemişti en son gittiğimde benim ilk bebeğimde makat gelişti hatta sezeryan oldum ama hiç böyle şeyler yaşamadım